Är det någon som tvivlar på vad jag ska äta ikväll?





-.-'

Jag har / hade en dålig morgon idag. Först kunde jag inte komma upp, sen fick jag stressa hela morgonen, vi hade inget att äta till frukost, och ja... Dålig dag, än så länge. Det är skolfoto idag också, typ sämsta dagen att ha det... Men det här är iallafall jag idag;


Blåbärspajsfika

Bärplockningen gick great typ. Säger vi. När vi äntligen fick åka hem cyklade jag, Anna och Kajsa runt lite överallt, kändes det som. Sen när Kajsa tagit bussen hem  åkte jag och Anna hem till mig och kollade på film. Sen dampade vi lite med min bror och hans kompis och sen bakade vi blåbärspaj. Sen ville vi bjuda hit nån och fika, men inte fan var det nån som ville komma. Ah. Men sen kom iaf Linnea och Sofia hit, så då fick vi ju bjuda! :D

Så nu är man blå på tungan, om ni ville veta liksom .


(Fast ändå mycket mindre än jag trodde)

Draft: Aug. 29, 2010

Idag har det varit / är fotbollens dag. Orkade inte se andra halvlek av A-lagsmatchen för det regnade och var kallt. Imorgon är det friluftsdag (igen typ) och vi ska plocka lingon. Vem orkar? Blä.

Nu ligger jag i min säng och värmer upp mig. Alltså, försöker bli varm. Sen ska jag städa mitt rum lite, och sen hoppas jag att jag hinner se lite Paradise Hotel. Eller så gör jag det nu istället. Vi kör på det istället ;)

You never will be mine!



Dom senaste dagarna har jag bara hållit på med illustrationer, så jag har inte rört kameran på ett tag. Så därför får det bli en gammal bild ;)

Skolan flyter på bra, faktiskt. Första läx-grejjen idag, tyskaredovisning. Gick sämre än väntat, men ändå bra. Tyskan känns så bortglömd just nu bara. Men det funkar faktiskt riktigt bra, skolan alltså. Som jag ju just sa. Mmm.

Ni kaaaaaanske kan få se en illustraion om ni är riiiiktigt snälla ;)

(Bara därför ska jag börja på en ny nu)

SHOPPAT


GinaTricot:
Jeans & vitt linne

HM:
Mörkgrå tröja med knappar
Mjukisbyxor
Ljusgrå långärmad tröja med knappar
Lång kofta
Tights
Örhängen
Duschgrej och bodylotion

Glasögon från Glitter och anteckningsbok från Bokia.

Ska kanske byta några storlekar sen.

Jag har tåstrumpor på mig idag också.


Strumpor och foto: http://theannalife.blogg.se

Btw liksom / Snyggast

Ska hem till Anna nu och baka kladdkaka.


Anna / Tom / Snyggaste bilden ever

Tell me I've had an.... awsome day.

Lite sjuk eftermiddag då. Eller dag. Skitsamma. När jag hämtade syster på fritids så undrade ungarna först vilken klass jag gick i, och sen hur lång jag var. Jag sa att jag är 155cm (jag ljuger inte) och dom typ "Haha, jag är 151". Och jag bara okej. Kul för er :D

Ja, sen cyklad jag med min syster hem då. Och först så gled jag jättesnabbt nerför backen, till skillnad från syster då, så jag var tvungen att styla lite. Så jag cycklar med båda händerna i luften och sjunger, typ mitt i vägen. Såklart kommer det en bil då. Två tillochmed. Oops.

Sen sa jag att jag skulle stanna till min syster, för att jag skulle ta av min jacka. Och så gör ajg det. Och så kör hon in i mig. DUNK typ. Och hon ramlar och slår sig på fingret, och grinar då. Och jag bara, vad var det där, en mygga?

Haha, nej men. Ja, sen kom jag hem iaf. Bye.

Btw jag vet inte hur rubriken stavas! :o

Jag har tåstrumpor på mig idag.


Foto: http://theannalife.blogg.se

GUM




























NÖJD



FÖRSTÖRT



Läs historien om bilden här.

JONNA


Foto: http://zandermatilda.blogg.se

Det är min namnsdag idag.

My new bike





Love it!

Jag vill vara den som gör dig glad




När jag var i Dalarna med släkten (har jag ens skrivit det?) var vi på några kyrkogårdar och tittade på döda släktingar då. Mm, och alla släktingar hade samma sorts blommor. Det här är två av dom... fyra typ. Ja. Men. Borde prova göra dom här svartvita.

I just need you now

I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time


Baby there's a a shark in the water

Fyfan vad jag älskar min spotifylista just nu. Kolla in den här: Let's call it autumn

Btw så är min bror såååå wb-me.

Men skitsamma.

Kolla listan.

Rain, rain, go away.

Ikväll slutade internet funka vid halv åtta, och jag orkade inte fixa det, så jag tog upp Photoshop istället. Så, jag har bilder nu! :D



Men, det fick bli en gammal bild ändå. För idag har det regnat HELA DAGEN, och jag orkar inte med det. Så det kommer en lite solig bild här ovanför helt enkelt (#)

Okej.

Jag går i 9:an nu. Bara så ni vet liksom. Och jag orkar inte uppdatera innan jag har bilder, och det har jag inte för jag har inte ork/lust/tid att redigera några. Såååaah'...

Sommarens...

snyggaste: Taylor Lautner
sorgligaste: Massa död överallt.
värsta: Fjällvandringen, sista biten dom första dagarna. Så jobbigt!
bästa bad: Oppsjön med Matilda måste det vara. Har inte alls badat mycket i sommar!
bästa glass: Jag har nästan inte ätit glass känns det som...
bästa bok: Tänk om det där är jag av Johanna Lindbäck
bästa film: Jag måste säga en tv-serie på den här. PARADISE HOTEL DANMARK!
bästa låt: ALEJANDRO
Det jag kommer sakna mest:
Bara sommaren i allmänhet.
Det jag inte kommer att sakna alls: Omg, jag vet inte...
Det jag aldrig glömmer: Lars Winnerbäck 8/7
bästa bild: *Bilder


And that's when you need me there

Idag har jag sett Paranormal Activity, den sög btw. Sen har jag träffat lite folk från klassen, som jag inte sett på hela sommaren, så det var nice iallafall. Just det. Jag kom hem 10 i 9 imorse också. I Norge var det bättre än väntat. Hade gärna kommit hem nån dag tidigare bara, börjar ju skolan imorgon liksom...

Ikväll ska jag duscha, and that's like it. Nu har jag inget mer att säga, men ska väl sova tidigt ikväll. Om jag lyckas, vi har fan inte ens ätit middag än...

HEMMA

Jag är hemma...

Harstad

Fick låna dator igen då, ær inte hemma æn (som ni kanske ser...). Idag har ajg varit i "byen" med Martine. Stan alltså. Men, det ær ju ganska dyrt hær, så jag køpte inget. Sen ikvæll ær det middag hær, imorgon ska vi nog diska igen och sen middag hos nån annan slækting, och sen åker vi tåg hem på søndag, kommer hem på måndag morgon.

Mhm. Och jag kan inte visa några bilder hær då, som ni kanske førstår. Men, vi hørs sen, antagligen nær jag kommer hem.


UPPDATERING: Hahahaha. Diska igen. Fiska ska det stå såklart. Hahah. Låter det stå kvar, det var så kul. Vi ska alltså FISKA igen imorgon, inte diska... x''''d

Nær jag læste mitt eget inlægg, jag bara, "Vafan, diska? Har jag skrivit att jag måste diska imorgon. Jo, det behøver jag nog eftersom det inte finns diskmaskin i huset, men, varfør har jag skrivit det?"

HAHAHAHAHA

NORGE

Sitter just nu i tremænningarnas soffa, dom lånade ut en dator till mig, haha. Vi har fiskat idag, eller med farfar då. "Fick" tre fiskar, fast jag vevade bara upp. Så ja. "Fick" alltså. Sen åt vi dom till lunch, beeeniga var dom. Men helt okej. Ahjuste, det blir sånnahær æ och ø, haha. Men, ni fattar væl ;)

Det ær jættekallt i huset. Fyfan vad ajg frøs inatt. Inte hær då, utan hos farfar. Eller, det ær ju inte hans hus, men dær han/vi bor. Usch, jag frøs jættemycket inatt.

Jaha, annars då. Inget. Vi har bara varit hær... hur længe? Ær det onsdag idag? Ja, men shit, haha. Vi kom ju igår. Det kænns som længre sen. Aja. Ville bara sæga nåt, hade inte tænkt det men jaja, nu blev det så. Mm. Men, førvænta er inget mer. Høhø. Hahaha. Det dær var snyggt. Høhøhøhøh ...

Det blir væl fortfarande Paranormal Activity va? ;D

Titta utan att se



Har ni varit med om det? Man sitter och tittar på något, men ser inte. Det har jag försökt gestalta med den här bilden.

Fundera på det nu under veckan medans jag är borta, för nu drar jag till Norge! ;)

Ler-film



Ojojoj, så jäkla nöjd jag är med mig själv. Den här har jag precis gjort. Vänta tills det har laddat klart och titta sen på den! Den är inte direkt jättebra gjort, haha, men det var min första gång.

Ide , inspiration och så vidare fick jag av TheGuldies. Han är sååå grym. Kolla in honom!

That's me

Jag har en riktigt bra dag idag. Det var ett tag sen sist måste jag säga, men nu så. Och så åker jag till Norge idag, nattåg till Luleå först och farfar, sen bil med honom över till Harstad, där släkten bor. Mycket möjligt att jag har släkt på fler ställen är Harstad i Norge iofs, men vi ska till Harstad iallafall. Och kommer hem med nattåg morgonen innan skolan börjar. Inte samma dag alltså, utan dagen innan.

Ahh, jag skriver för mycket. Men det var ju ett tag sen sist, mhm.


SMALLFOOT


Sveriges sydligaste galciär är det förresten också



Det här fjället var vi upp på en dag när jag var i fjällen. 1796 meter över havet tror jag att det var (är). Det var helt dimmigt först, så vi såg inte toppen alls innan vi var uppe. Men, hur som helst, så var det ganska mäktigt. Så då blir man lite pepp på bergbestigning. Och igår (?) dog en svensk på K2, och då blir man plötsligt... Inte lika pepp. Nej fyfan, bergklättring är inget för mig.

Fjället heter Helags och klättraren Fredrik Ericsson, you so you know.












Mhmm

Först tänkte jag ladda upp bilden på mitt ben och på mott fotavtryck i sanden som försvinner, men sen kom jag på att jag redan hade laddat upp dom, så det får bli nåt annat.




Såå, det fick bli bilder som jag redigerade ikväll istället. Signaturerna = fail.
Och, ni kan tacka Anna för att jag överhuvudtaget lägger upp nåt.

Bra väder är det hemma iallafall

Jag har varit i Dalarna, med släkten. Det var helt okej, faktiskt. Tog lite bilder, men dom kommer sen. Här är fler bilder från fjällen istället, eftersom internet inte fungerade innan jag åkte så jag kunde inte lägga upp dom...





Bilder från när vi var uppe på ett fjäll, och det var massor av dimma (moln?).

RSS 2.0