Pausen börjar nu istället

Jag kom på en sak. Om det är någon som känner sig manad att bli fotad i april så säg till! Skulle gärna fota någon händelse också, säg till om du har nåt bra tips på vad jag kan fota! :)

(Det är såklart gratis, typ tfp. Om du undrar nåt är det bara att slänga in en kommentar :)

Mina tre sista hundbilder





Med mina tre sista hundbilder så tar jag en liten paus den här veckan. På fredag (kanske torsdag) kommer jag tillbaka.

Om ni har några bra bloggar som inte är foto, så får ni gärna tipsa mig, jag kommer att behöva det sen. Och om ni vill nåt så kan ni skriva, för jag kommer kolla mina kommentarer under veckan.

Hejdå så länge då! :)

Anna gissade rätt först

Det är ströbröd som agerar strand på bilden under.
Klicka för att komma till hennes blogg.





<---- Hihi, så nöjd? :3
















Kan söndagen bli bättre är så här?

Sängen, 2012 och B&J halfbaked <3

Hur kan hundarna ha så coola ögon egentligen?



Jag kollade på Millennium igår och asså... jäklar vad mycket inspiration jag fick. Varje sekund skulle kunna vara en skitcool bild, om ni fattar. Detta gör mitt nästa projekt så mycket lättare! Ni får höra mer om det i veckan som kommer. Jag visar fortfarande gamla bilder om ni undrar.

Idag ska jag ta min 57-bild och försöka fixa en av designerna som väntar. Tyvärr glömde jag alla böcker och sånt i skolan i fredags så jag får plugga imorgon istället.

Liten glassrecension



Åt Ben & Jerry's nya glass för gb idag. Tänkte att jag skulle skriva lite om det. Det är typ jordnötssmör och lite degklumpar i den. Lite konstig blandning kanske, men helt okej. Men den smakade alldeles för mycket jordnöt. När man redan hade massor av jordnötssmak i munnen och kom ner till pinnen, var det som lite kolaktigt jordnötssmör, det var inte så gott faktiskt, smakade för starkt. Men den var ändå god, kommer nog köpa den igen.

Köpet medges ej

Var i Gävle idag då, köpte... massor av saker, som jag tyvärr lyckades lägga undan innan jag hann fota. Men massor av saker, tro mig. Men, kortet har en gräns på 1000kr per dag tror jag, så när jag skulle köpa det sista (två Ben&Jerry glassar) så gick det inte. Det var jättepinsamt, hon i kassan måste ha trott att jag var utfattig eller nåt. Men jag fick låna en hundring av min vän iaf, så jag fick med dem hem! :D


Gävle idag

Jag åker till Gävle idag, shoppar lite nya grejer, och ska försöka hitta ett objektiv. Fast vad jag vet så finns det ingen fotoaffär i Gävle, och jag tror inte att jag hittar det någon annan stans heller. Om det är någon som vet något om fotoprylar i Gävle kan ni väl hojta till tack? :)
Jag letar iaf efter Tamron 28-75.

Hundspannshunds öga och mun




Hm... man skulle kunna sätta ihop dom där bilderna. Ska testa det någon gång.

Jag ska ladda upp lite gamla bilder ett tag nu inför en ny grej




Grymm hund från fjällen. Om ni undrar så vet jag inte riktigt hur grymm stavas i det här sammanhanget, fast jag har nog stavat fel när jag tänker efter. Hur som helst, fina ögon hade den iaf, och den var ju ganska söt, eller hur? ;)

Mobbas inte för förra inlägget

Om det var någon som råkade se mitt förra inlägg, som var lite.. eh, konstigt (ni vet om ni har sett det), så var det bara för att visa alla lärare på skolan hur man skrev på sin blogg. Jag och Sofia pratade med dem om bloggar i typ 45 minuter, haha? xD

Skulle egentligen ha haft utvecklingssamtal ikväll, men läraren har blivit sjuk. Undrar när det blir, fast man kan ju gå in och läsa sina omdömen ändå, det ska jag nog göra nu, se om någon har skrivit något nytt sen sist.

(Om någon ville veta (jag har raderat det nu) vad det stod i det mobbade inlägget var det kort och gott "hjehej". Precis sådär)

Tandläkarmorgon

Jag var hos tandläkaren imorse, eller för typ några timmar sen. Jag gillar inte tandläkare. Hur ofräscht är det att ha någon som stoppar in handen i munnen på en?

Usch nej. Jag hade iallafall inga hål, men tandsten. Men inte lika mycket som jag brukar ha, så det var ganska lugnt. Nu efteråt känns det såhär ovant i munnen. Vassa kanter och så. I don't like it...

Hejdå, jag har tyska nu.

Samhälle är endå ganska intressant när man börjar förstå


Jag har pluggat mest hela dagen idag, jobbat med mvg-inlämning i so:n. Det är ganska intressant när man kommer in i det faktiskt. Jag skriver om hur jag tycker att samhället ska vara uppbyggt efter tre olika ideologier, och sen har jag valt ut tre frågor som jag tycker är viktiga som jag skriver om.

Jag villl be en gång till om en röst på mig. Röstningen tar slut inatt, och jag skulle verkligen uppskatta en reflexskärm. Rösta på mig som nummer 7 här.

Alla ni som har glömt!

RÖSTA PÅ MIG HÄR SÅ ÄR DU SNÄLL, NUMMER 7

Jag vill verkligen vinna. Gör mig en tjänst, jag gör så klart tillbaka till dig nästa gång.

Jag har gått och kärat ner mig i...

... hattmakaren från Alice i Underlandet. Så himla fin! Så jag har skapat denna bild till hans ära. Jag är jätterädd att den ska bli snodd, därför har jag satt massa signaturer på den. Han är min!

Det var ett tag sen jag gjorde en bild så här, och det var... faktiskt lite kul. Tar en evighet, men jag gillar ändå resultatet.

Hur många har sett Alice i Underlandet förresten? Jag tycker att slutet är så dåligt. Vem som helst ser ju att Hattmakaren är jättekär i Alice, och så åker hon.. Usch, vas grym hon är. Man ska vara snäll mot Hattmakaren! Han blir ju jätteledsen...





Info om mina gratisdesigner

Jag gör gratis designer till alla som vill ha kanske ni visste, men jag har fått lite kö nu, så nu kommer lite "regler" för att jag ska kunna göra mina designer. Jag vill inte kalla det regler, kallar det...

..Innan du beställer en design:
• När det väl blir din tur så ska du veta precis hur du ska ha den, ha allting klart så att jag kan sätta igång på en gång.
• Vi pratar på msn, och skickar bilderna på msn. Jag håller inte på med bdb och sånt längre.
• Jag har inte fantasi att göra olika designer till alla om inte ni bestämmer hur dom ska vara.
• Eftersom jag gör dem gratis och egentligen inte känar något på dem så borde ni ha klart för er att det kan ta lite tid innan det blir din tur.
• Jag kan göra det mesta inom photoshop, så det är (mest iaf) du som sätter gränserna om hur avancerad den ska vara.
• Jag kan göra kodning om du vill ha det, men det är mest stilmallsgrejer jag gör, och bilderna såklart.
• Om du kommer på under tiden du väntar att du inte vill ha en design, meddela mig på en gång då!

Om ni inte uppfyller kraven ovan, det första framförallt, så kommer ni bli överhoppade i kön. Om du vill ha en design är det bara att skriva det i en kommentar, så fixar vi det på msn sen.


Bloggar som jag har designat:

Frida
Carin

Det kommer att uppdateras här ovanför, om någon tar bort min design eller om det kommer nya, så dom är alltid aktuella.

JAG GÖR INTE DETTA LÄNGRE, MEN FRÅGA GÄRNA OM DET BARA ÄR NÅGON LITEN SMÅGREJ SOM NI BEHÖVER HJÄLP MED, SÅ KAN VI NOG FIXA DET

Jippie! Gör du mig en tjänst? :)



Jaa! :D
Jag kom med i lillaskrollans fototävling. Haha, jag hade inte märkt det förns nu, öhh... Ni får verkligen jättegärna göra mig en tjänst, rösta på mig... Man kan vinna en reflemskärm, and I want it really bad.

Rösta här, nummer 7 Igeland.

Jag är hemma efter...

... en heldag med min bästa vän. Inte riktigt... Prästen, ja, jag älskar henne inte direkt om vi ska säga så *host*.

Sen så har det snöat hela dagen, jag trodde att våren var här, men nu är det tydligen vinter igen. Tänk om det blir en till vinter nu?! :o

Jag blir så ***** förbannad!

Det snöar. Jättemycket! Fanfanfanfan!!!
Jag som skulle cykla till kyrkan, asså det kommer inte gå för snön lägger sig på vägen, seriöst! Undrar om man ska gå då... men nej, det är så tråkigt. Jag måste cykla. Måstemåstemåste cykla!

Hej!

Det var härligt i Kungsberget. Föret var sådär på eftermiddagen, lite löst och isigt och sådär, men på förmiddagen var det fint. Varmt var det också! Kameran tog jag inte med...

Fick min nya Voddler invite idag, så det ska jag nog prova ikväll. Hade förut, men då fungerade det inte på datorn. Nu med nya Voddler så skulle man ju få en ny invite, som jag fick idag.

@ Kungsberget all day!

Idag åker jag till Kungsberget. En enda dag på hela säsongen med slalomskidor. NICE!

Se ditt mål



Evliin har en fototävling som jag är med i :)

Jag fattar inte, mitt förra inlägg funkar inte... Får stora problem på sånna saker!

Vad använder man en reflexskärm till?

Julia undrade vad man använder en reflexsärm till. Reflexskärmar kan se ut på olika sätt, men här är en. Man använder den för att reflextera ljus helt enkelt. Man använder den mest till porträttfotografering, för att lätta upp skuggor och så.
Jag har ingen egen än, så jag vet inte allt, men en del vet jag ju. Om man är mer intresserad av vad reflexskärm är och gör, så kan man gå in på reflexskarm.se och läsa mer om dem!

Bild från tvspelsweb.se

Fototävling..



Jag skulle vilja vinna för att i dem flesta tävlingar där man kan vinna ett finare pris är ofta lite större bloggar med, sånna som är extremt duktiga på att fota. Sånna som jag, som inte har en stor blogg och inte är sådär fantastiskt duktig på det, har inte en chans... Jag vill också ha en chans i sånna tävlingar!

Lillaskrollan har en fototävling, man kan vinna en reflemskärm från tvspelsweb.se.

Självkänsla?

Man ska tro på sig själv, det säger alla. Det känns verkligen så bra alltihop, när det här visar sig, verkligen. Tänk på det, hur extremt snabbt man kan ta bort någons självkänsla.
eller vad det nu heter

1-2

Bollnäsklacken hördes ut utanför Göransson, sandvikenfolket lät typ ingenting. Kamernan glömde jag hemma tyvärr. Saik spelade bättre, men dom satte tusan inte målen. Och så fick dom ett mål bortdömt, och ja. Sen kastade ju nån dum idiot klubban på nån från Bollnäs i 91:a minuten, och dom kan avgöra på straff. Typ fan.

Saiksaiksaik

Åker snart på match. Saik-Bollnäs, sista semifinalen, den som vinner går till final. Uschuschusch om saik förlorar. Ska ta med kameran, iaf lilla kameran. Har ju inget tele så det kanske inte blir så bra med systemkameran. Familjens lilla får det bli. Vi hörs :)

Fototävling hos Emma



Jag är med i en fototävling hos Emma, om en reflexskärm från tvspleweb.se . Du kan anmäla dig här fram tills inatt.

:D

Jag tittade igenom dom 10 sidor jag hade kvar i mattekapitlet igårkväll, och nu har vi haft provet. Jag vet inte säkert, men jag tror att något fastnade ändå. Gick bra, känns faktiskt riktigt bra! Inget IG här inte, ohnej.

Jag har inget vettigt att säga...



...förutom att jag har matteprov imorgon, som jag höll på att fixa så att vi slapp men det sket sig, jag har tyska till imorgon och jag vet inte, har varit borta hela dagen och bara orkar inte plugga, spec. inte matte. Har minst 10 sidor kvar av kapitlet. Ska man lyckas med sitt första IG imorgon då kanske? Jag är faktiskt lite glad ändå, för imorgon spelar saik sista semifinal. Och jag är där. Jippie!

Dellbokeh




Jag kunde inte bestämma mig om bild nummer två. Jag gillar den brusiga till höger bäst, men den är som sagt brusig... Vad tycker ni förresten om min nya redigering som jag har börjat med, den lite galnare?

ÄLSKAR


Jag älskar min dator. Inte bara min kanske, datorer. Och internet, tänk att allt finns på internet. Love på min dator iallafall ♥

Sen kör jag på lite galen redigering för tillfället.


Dåligt halvflummigt inlägg

Har varit hela dagen och lyssnat på en som överlende andra världskriget. Det var... Haha, asså jag var inte så koncentrerad direkt. Och så var man tvungen att städa och hålla på. Men det fanns jätteroliga typ hundhuvuden där och sånt, haha säger jag bara :P
Har lite bilder på mobilen, men asså... jag ser ful ut xD
Matilda ska snart komma tror jag, Agnes sitter här, vi ska kika melodifestivalen :)

Temat är glädje



Nicolina har en fototävling där man kan vinna en reflemskärm från tvspelsweb.se.

Det kommer en normal redigering på den här sen också




La in den två gånger, en för dem som se stort, och en för      dem som vill kunna se hela samtidigt. Jag brukar annars störa mig när bilder är för stora nämligen, men jag tror att den här är bra i stor.



















I'll never be the same



Tänkte typ lägga en som man kan se stort här, men jag får det inte att funka. Ni får kika på den lilla bilden bara, tills jag fattar hur jag ska göra...

En random bild jag hittade



Meningen är att man ska se isbiten i flaskan, öhm ja. Den är iaf från fjällen (ofc) och bara för att det blev en isbit efter en skidtur typ. Öhm ja igen.

Fototävling



Jag är med i en fototävling hos http://missebonie.blogg.se, om ett closeupfilter från tvspelsweb.se. Tävla här :)

Igeland 14 år, http://igeland.blogg.se

Den stora fisken låg där och hade dödsryckningar och maten dras ur magen på den


En äcklig grej som hände i Saltoluokta. Vi var och fiskade, eller det var en guubbe som drog upp sina nät, och fick upp en rätt stor fisk som det stack ut nåt ur munnen på. Vi kom på att den hade en fisk i munnen (magen?). Då var ju någon tvungen att dra ut den ur magen på den, här nedan har ni reslutatet:

DRAAAA!!!


Här har ni dem bredvid varandra..


Och en liten närbild på den uppätna fisken.


Det var jätteäckligt!

Fisheye





Ett fisheye-objektiv skulle inte vara helt fel att ha. Men min nästa glugg blir ett normalzoom, en "konfirmationspresent" från pappa (och kanske mamma?) :D

I got nothing to say


Ni ser att hundarna är redo att springa iväg va?



Usch, lång dag idag. Skola, konfirmation och biomöte. Har iofs varit rätt flumm idag, så det har flytit på rätt bra ändå.

Let the pictures speak for me

Just nu känns det onödigt att skriva något.








<---- Hundspanns-hund














Familjeporträtt...




... skulle man kunna kalla det, eftersom det är porträtt på människor i min familj. Men jag fick för mig att familjeporträtt är sånna där typ massa folk är med. Hahah, viktigt!

Utsikten från Saltoluoktas fjällstation






Saltoluokta = stället vi var på på sportlovet.

Så underbart härligt!

Jag var precis ute och cyklade! Bytte till vårkläder och drog ut och cyklade i solen, behöver jag säga något mer?

MORGON


Taget klockan 08.47 från nattåget.

Händelserik natt

Klockan tolv var jag och mamma ute ovch tittade på norrskenet. Det var inte riktigt lika fint som det här under, jag har inte tagit bilden heller så, men jag tog lite bilder som jag visar när jag kommer hem.


Bildkälla


Sen, vid halv två vaknar man igen, av att det låter jättemycket, tutar liksom. Då går brandlarmet, hög som f*n! I säkert 10 minuter låter det sådär, sen kommer dem som jobbar här och typ, det brinner inte men vi får itne av larmet. Eeh, okej? Men sen fick dem av det iaf, tack och lov. Men shit, jag tror att jag är halvdöv nu asså.


Min blogg suger för tillfället, jag vet

Min blogg är värdelös just nu, jotack jag vet. Men om man säöger så här, just nu har jag den bara som en typ ... dagbok för mig själv. När jag kommer hem till min egen dator ska det komma bilder, och bloggen ska bli värd något igen. Tills dess, stå ut...


Wohoo, det är så fantastiskt här!

Har precis varit ute en timme på en fantastiskt rolig frågesport. Medelåldern låg på under 10, frågorna på lågstadienivå och värmen på en -20. Jippie säger jag bara!
Var ute på en skidtur förut idag, upp på ett fjäll. Det tog en och en halv timme upp, och en kvart ner. Men det var jättekul ner, haha.
Imorgon ska jag och gruppen med medelålder 10 ut på en skidtur. Jag vill hem.


Då kommer rädslan och tar oss

Idag skulle vi ut på en 9km lång skidtur, fast vi skulle tillbaka också, så 18km. Jippie!
Åktte nog 15 km, sen fick jag åka skoter för första gången i mitt liv. Haha, det var jättekul. Måste bli trött och inte orka åka skidor så jag alltid får åka skoter tror jag.

Nu har vi varit ute några timmar till och typ lärt oss leta efter lavin-offer. Jättekul, verkligen. Och jag stör mig sjukt mycket på vissa ungar (och föräldrar). Men nu sitter jag och lyssnar på bra musik för första gången sen typ i onsdags, det är nice iaf.

RSS 2.0