I Believe

Förut idag skapade jag en spotifylista för november. Jag älskar när man får göra det (man får ju bara ha en lista per månad), så man slipper lyssna på det där man tröttnat på. Men man får ju inte lyssna på novemberlistan än...
Kanske länkar den om ett tag, när jag har lyssnat på den och bestämt om den är bra.


Nej vet ni vad. Jag hatar att blogga i Chrome. Ååååååh det blir bara fel. Blir det så för er också?

PUSS

Först så bara orkar man inte. Sen så bara ser man, att man visst orkar. Skärp dig nu FØRHELVEDE. hahaha
älskarattallakommerattmissförstådethärinlägget<3

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar


Här är några bilder sen i söndags, dom är på Agnes då,för er som inte vet det.
Tog bilder bredvid nyponbusken förra året också (på Agnes då med), med den här rubriken, och nu.. Fick den vara igen.
Ni kan kolla på oktober 2009 om ni vill se bilderna därifrån, men jag tänkte dra ihop en video med dom någon dag sen också så det kommer.
Tyvärr fick bilderna galet dålig färg. Fattar intevarför, eftersom jag sparade för web och det. Åhdamp.











I'm right behind you...

..även fast jag inte uppdaterar. Har inget viktigt att skriva, så. Men igår fotade jag Agnes, så bilder kommer lite senare (läs; inte idag), och sen får jag väl börja skärpa mig med bloggen. SEN.

pluggpluggpluggplugg

Åh idag har jag pluggat hela dagen. Alla åkte härifrån vid ett, från och med då till klockan fem pluggade jag OAVBRUTET. Skrev klart dom två mvg-uppgifterna till so:n. Och ja, det var allt jag hann. Men dom blev tydligen jättebra, sa mamma då. Sen har jag passat min syster resten av dan ungefär.

Åt pizza när pappa kom hem, nu ska jag titta på fiiiiiilm. Om voddler funkar. Annars ska jag... se någon annan film, på dvd. Har jag ens några dvd-filmer här?

Looking at you sleeping


Jag drömde om Katrin Zytomierska inatt

Inatt var jag någonstans, jag hade iaf håret i en toffs. Katrin Zytomierska (ja jag sökte på hennes efternamn på Google) var där också. Så blev min toffs... ful? Iaf så svärde jag typ och tog ut den. Och Katrin typ, "Ska jag hjälpa dig?". Ja, så det gjorde hon. Satte upp mitt hår då. Och hon var ganska trevlig.

Jag antog att ni ville veta ((:


Bild från Katrins blogg.

jagjagjagjagjagjagjag

Daaaamp dom tvingar mig att blogga. Jag vill inte blogga om skitsaker som det här. Nej nej nej. Ändå gör jag det. Hm........... Wtf. Det här suger ju. Och eftersom det var sååååååå kuuuuuuul att titta på bilder så får ni några sånna häääääääääär:



Vill ni veta nåt om bilderna?
1. En lördagmorgon, halvt nyvaken, nån sa att jag var snygg, så då tog jag en bild på mig själv...
2. Igår, mitt hår var så lent och snyggt så jag tog en bild. Det var inte så fint som jag trodde...
3. En bild jag tog nyyyyyss. Min näsa är snyyyygg. Eller?
4. En bild från i sommras. Bruuun :(

webcamwebcamwebcamwebcamwebcamwebcamwebcamwebcamwebcam (L)

Show me there's a way to beat the Monster




I Like...

Jag har inga roliga bilder just nu. Jag ska fota snart dock. Snart.

Nu vill jag bara säga att Hoffmaestro's nya är riktigt bra. Lyyyyyyyyyyyssna häääääär:

HOFFMAESTRO – Skank-a-tronic Punkadelica


Bästa låtarna är Got Left och typ, Ibracadabra. Den första är relativt lugn och den andra lite snabbare.


i need a hero

Igår sprang jag på eftermiddagen. I skolan då. 1 mil. På ungefär en timme. Det var jobbigt, men efteråt var man ju liiiite nöjd, hahah. Det trodde jag inte om mig själv!

Sen duschade jag ett tag. Vattnet var varmt i typ 30sekunder. Sen Belv det kallt. Iskallt. Så då... ja. Det var kallt. Och hemskt. Så då slutade jag duscha.

Sen gick jag hem med Anna (alltså hem till mig...?) och så bakade vi megastora vaniljbullar. Goda blev dom också. Tror jag åt et 4-5 stycken (och ingen middag då). Sen tittade jag på tv och sov. Om ni undrade liksom.

Ganska så läsvärt

Igår åkte jag till Sandviken, för att simma då. På badhuset var det typ ett gäng... osvenska personer. Eller ungdomar. Dom pratade inte svenska iaf. Så skulle jag och Anna typ "lek-bada", och då åkte dom där runt i sånnadär jättestor badringar. Jag stod med ryggen mot dom, och anna framför, och så börjar Anna typ peka och skratta och så. Då håller ju en av dom på att åka in i mig med ringen.

Så det var ju lite kul. Sen, innan han hunnit åka in i mig, så gör han någon sorts volt ner från ringen, bakåt, på mig. Nästan. Allt vatten kommer på mig. Anna börjar asgarva. Jag också. Men sen.... så kommer han upp ur vattnet, 1-2 decimeter från mig, och han har typ afrokrull, och så skakar han av vattnet från sitt hår typ som en hund. DÅ dör jag. Seriöst. Jag hade kunnat drunkna. Jag garvade så att jag inte fick luft. Jag tror inte ens att den där killen märkte nåt. Hahahaha.

VI SKA GÖRA BARN!

Idag ska jag simma, och det hade ju gått bra om jag haft badhuskortet. Det hade jag inte. Därför gick jag upp sex för att hinna cykla till pappa och hämta sakerna som jag glömt. Sen däckade jag på tre stolar. Det var ganska nyss alltså. Nu ska vi ha no. Perfekt start på dagen!

.


Rip

Mår lite lätt illa nu. Läser flashbacktråden som han som tagit livet av sig skapat (sök på google, en som livesänt sitt självmord...). Trevligt. Vågar inte titta på bilderna folk lägger upp. Rest in peace typ. Aja. Han ville ju göra det så, nu fick han ju lite uppmärksamhet också. Men det är ju sjukt. Fast jag ändå fattar. På nåt sätt... Nej.


Nu börjar iaf Paradise Hotel snart, om 9 min. cya

Kenza by Guldfynd



Min nya ring som mamma köpte till mig! Omg typ. Jag bara sa att jag ville ha den, och så fick jag den. Gladgladgladglad :D

I fredags då. Bilderna är lite lätt mobbade. Och jag har den på vänster långfinger nu. Men ändå! :D

VATTEN (en video)


Ett tips, dra upp kvaliten till 480 ;)

Vatten fotade jag igår. Och sen redigerade jag bilderna. Och sen kuned jag inte välja en till det här inlägget. Så jag laddade ner movie maker och drog ihop en film/bildspel. Min första någonsin faktiskt! Alltså film. En redigerad. Var ju inte så svårt, hehe. Inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Men nog om det!

Ett smakprov på vad som är i filmen:

Imagine


Jag kommer sova gott inatt

Idag åkte mamma, oskar och jag till Valbo, mest för att köpa en säng (till mig :D), men ah, vart väl lite mer. En vinterjacka, nå halsdukar, inpackning och... skrubb/mask/rengöring.. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det!


Och juste... En sak till... Men den får ni se en annan dag *flört* ;)

BTW, vet ni vad det bästa är? Mamma betalade allt! En evighet sen man kom hem med grejer utan att ha betalt för dom själv (:

Pinkpurple


Dom här bilderna la jag upp för ett tag sen också, tillsammans. Men nu har jag redigerat om dom så här kommer dom igeeeeeeeen.
Om ni inte märkte det.

Det är också anledningen till att jag inte kan tyskan sådär super, eftersom jag redigerade bilder igårkväll istället.

Vi har nyss haft idrott utomhus i regnet. Efter lunchen ska vi ut igen, jippie. Eller inte, nejnej. Sen ska jag iaf hem och badaaaaa.















MORRHÅR




beybeybeybeybeybey

Idag skulle vi fiska i Gysinge med skolan. Jag trodde att dom som inte fiskade skulle få titta på typ, men nejdå. Vi skulle nånstans, fika, måla bilder och sen tillbaka. Jippie!

Jag tänkte ta med kameran, men jag var dum och glömde laddaren hos mamma, så så blev det inte. Gick, fikade, målade och gick tillbaka gjorde jag. Sen hängde man väl lite (mycket) i Gysinge innan man fick åka hem. Då tog jag bussen till Sandviken och simmade.

Nu sitter jag hos pappa, vi ska typ äta middag med några nu. Sen ska jag typ sova. Matteprovet imorgon har jag kollat lite på och bestämt att jag kan, great.

Jag försöker spela dataspel

Först disskuterade (bråkade) jag med min bror om att han skulle hämta ett dataspel hos mamma. Han gör inte det.
Sen gick jag till datorn och dampade lite, sen började jag tänka. Byrån där spelet ligger är ju inte kvar där den brukade stå...
Kommer på att det ju står tre meter ifrån mig.

Hittar spelet!
Ska öppna hålet där jag ska sätta i skivan...
Det funkar inte!
Får damp.
Försöker bända upp den med två knivar.
Den öppnar sig av sig själv, men åker in igen.
Jag trycket på knappen tusen gånger.
Den öppnar sig, jag håller kvar den!
Jag stoppar i skivan och kör in den i datorn.
Försöker starta spelet.
Det funkar inte!
Antagligen för att skivläsaren är fucked up.
Märkte jag ju nu.

Detta har tagit typ en timme.
Nu sitter jag och trycker på spelsymbolen på datorn tusen gånger för att det kanske ska funka nångång.

ÅH, det funkade! :D

Trodde jag. Det var visst nåt annat :(

Nu då? :o
Den låter som att den jobbar hårt...

Det kom upp ett felmeddelande. Jag fattade ingenting. Försöker igen...

Det funkar inte. Jag ger upp.

FÖDELSE
























Bill och Bull (bak)

Idag är det kanelbullens dag! Vem kom på det egentligen? Lite onödigt tycker jag allt att det är...
Hur som helst, Matilda kom hit och bakade idag, kanelbullar... Men dom blev faktiskt goda. Så den är väl kanske bra ändå, annars skulle jag aldrig kommit på tanken att baka bullar, hello? o.O

Haha, nä. Meneh, skulle egentligen typ behöva plugga och så, men vem orkar. Äter bullar istället!


Lite mobbad promenad jag var på

Jag var som sagt ute på promenad. Först mötte jag en tant med en hund. Hunden hoppade upp på mitt ben och bet mig. Haha typ?
Nä, men asså. Inte hårt, men det kändes helt klart som tänder. Typ i knävecket. Jag började garva. Vet inte varför.

Sen går jag en bit, och får världens chock när fucking grävling är på vägen. Typ 10 meter fram. Jag slår händerna för munnen (jag skojar inte) och tvärstannar. Sen börjar jag tänka att "Faaaan, jag har inget knäckebröd i skorna!!!". Ni vet, det där om att när en grävling anfaller en och biter en i benet ska knäckebrödet knäcka så att grävlingen tror att benet är brutet och släpper taget.

Japp, det tänkte jag. Sen bestämde jag mig för att sluta fjanta mig och fortsätta gå. Grävlingen anföll mig inte, som tur var. Jag hade ju inget knäckebröd, så den hade väl bitit tills benet verkligen knäcktes annars.

Drar ut på promenad


But again and again




Jag har nyss varit ute och fotat, bland annat dom här bilderna. Eller, nyss. Inte nyss direkt då. Men när solen gick ner. För typ två timmar sen? Haha.

RSS 2.0