HEJDÅ 2011

Hehe tänkte att jag kanske skulle blogga lite såhär på 2011's sista dag. Har ju inte blivit så mycket blogg på sistonde menmen. Igår var jag iaf till Valbo och köpte mig en t-shirt med paljetter på. Tänkte att man kanske skulle vara lite fin för en gångs skull, haha!
Nej men. Det är ju nyårsafton. 2011 har både varit det sämsta och bästa året, men nu vill jag inte att det ska ta slut. Aja. 2012 blir väl bra det också, vi hörs nästa år folks!!
Och här är en till bild på vad jag har på mig typ:


HEJ JULEN


CHRISTMAS-GIFTS

Typ, 2 nagellack, matt topplack, 200kr på Waynes, lite pengar, väärldens finaste stickade tröja, grå hoodtröja, grå tröja men foder innuti (haha två stycken av samma... orkar inte att dem inte kan köpa olika -.-), halsduk, fårskinn (åh kommer vara så jävla fint på mitt golv sen när jag flyttar!!!!), bok om kaffeee. Kan har glömt nåt men då får det väl vara så.

JUST ONE WISH

Hej! Det är ju jul idag!! Haha, som att någon hade missat det, nejnej. Vi ska typ äta snart troor jag, fett tagg på köttbullarna!! Dom är helt perfekta, meen kan ju vara för att jag stod och stekte dem 1 timme igår..
Aja, ni får la ha en god jul allihopa! :)

Två seriösa frågor till dom som känner mig

Nu mina kära vänner som läser denna blogg har jag några frågor till er:
--
Någon som vill följa med mig upp till Luleå någon/några dagar nästa vecka? Min familj ska dit men suger att vara där själv så tänkte att någon kanske ville följa med och göra min tillvaro lite roligare? :)
-
Någon som vill gå på Drake i Globen med mig? 15:e April, lyssna på Take Care på Spotify om ni undrar hur han låteer!
-
Okeej så menar dessa 2 frågor seriöst, så om någon skulle vara intresserad kan den ju höra av sig till mig på nåt sätt. pusshej :)

SISTA DAGEN I SKOLAN 2011

HEY FOLKS!!
Igår var jag sjuk på riktigt för första gången på länge. Låg i sängen hela dagen och mådde dåligt... Haha. Men idag mådde jag bättre och var i skolan! Sista dagen ju. Dagens roligaste var ju att jag och Elin tävlade i "frågesport" och vi vann eftersom jag visste att julbocken sattes upp första gången på 1960-talet. 1966 närmare bestämt, jag gissade på 65. Hahah king1. Ovan är det 4 mobilbilder från dagen.
1. 3 girls på scenen i skolan, 2. mugg jag fick i julklapp av Eva, 3. Elin, 4. snö.

MY KITTENS :)

Hihihi har varit hos katterna igen... Trodde inte att jag ens skulle gilla dom meen dom är galet söta nu!
Ah det kommer nya bilder sen, nu är dom 5 veckor, men här är några till från när dom var 2:
Har även fått sjukt ont i halsen... Orkar inte. Och halstabletterna hjälper inte, och inte honungsvattnet heller. Puls att honungsvattnet smakar skit.

HAHA, jag har en sån konstig dag idag!!

Hej! Jag vet inte vad som är med mig meen jag tror att det är för att jag är trött, jag är iaf helt sjukt random och oseriös idag... Haha can't take it. Busringde t.ex. Julia i matsalen, sjukt kul! Och sen så gjorde jag lite annat också men det är hemligt.
-
Nu har jag just varit på donken och hämtat en gratis kaffe eftersom jag fick Natalies sån här kupong. Sitter på golvet i en korridor och gör iiingenting :D

ANTIDOTE

Trött dag idag. Ska skriva franska revolutionens förändringsprocess nu. Haha ooorka.
EVELIN

Jag fick en idé:

Ingen som är sugen att klä ut sig lite till julavslutningen i skolan på onsdag?
Så kan jag ha den här?! :))

LITE FÖRBANNAD

Ja, åkte in till skolan imorse för en lektion. Onödigt, ja, men trodde vi skulle ha "test". Trodde ja, för när jag suttit och väntat på testet en timme så kom läraren och sa "Jonna, jag släpper dig nu för jag kommer ändå inte prata med dig" eller nåt.. Kul att bussen hade gått för en halvtimme sen, så jag fick vänta på nästa i tre timmar.
-
Ja, hade ju lika gärna varit hemma eftersom jag inte gjorde nånting?!?! Ja så då blev jag mycket ledsen.. Men sen efter lunch så blev allt helt random och lite kul ändå. AJA om en timme ska jag ta bussen till bandyyyy! Kul.
-
bild på eva :)

OM DU VAR HÄR, INNUTI OCH UTANFÖR.


HAHAHAHAHHA HJÄLP VAD PINSAMT

Haha alltså jag fattar inte... Jag gick igenom hela skolan iklädd det där idag. Fyfan vad stört hahahhahah.
Dock inte geväret, trodde att folk skulle tro att jag skulle skjuta alla ju..

Har kommit på en annan sak som jag önskar mig i julklapp nu, kolla:



Skulle den inte passa mig perfekt, fyyylld med kaffe? :))

Sitter och dunkar musik i skolan jaoo.

Julbord i skolan idag = lussebulle :)))
Ah nu ska vi tydligen ha photoshopgenomgång. Ska väl ta 78 år att gå igenom något som man redan kan, soooom vanligt.

Detta kan ju ärligt talat bara hända en gång om året...


Idag i skolan var det risgrynsgröt, usch det var inte gott.. Hittade en stor klump med något äckilgt i min gröt!
Ah så man kommer hem, börjar bli ganska hungrig och så kommer pappa in :"Vill du ha risgrynsgröten nu eller sen?"
Jag ba nooooooo inte igen!!

All I want for christmas is.....

this! Hahah..
Okej så här är lite saker jag önskar mig nu till jul! Nagellack, presentkort på Waynes och Spotify, tjocktröja med sånt där mjukt innuti, typ en hoodtröja, en svart munktröja, torrschampoo.
Ah sen önskar jag mig lite andra random saker typ ett fårskinn hahaha....

Vi ska skaffa katt!

Ja justså som det står i rubriken är det. Och inte bara katt, katter*. Två stycken, typ i februari. Det är den svarta här nedanför och en grå, vet dock inte om det är någon av dem på bilderna haha..

I'll make it work.

Hej!
Denna dag = att jag stod och väntade på bussen en timme imorse. Sen fick jag skjuts dit, hehehe yeeeeah. Ah, sen så var det ju så att jag satt inne på Omegle.com på historian. Var jättekul, pratade med värsta söta killen från Indien!! Han ba gav mig sin fb och allt, aww :')
-
Ah sen var jag dock tvungen att gå på lunch och kunde inte prata mer med honom.. Sen skulle vi välja en engelsk bok på biblioteket och läsa. Jag tog en bok med en barnvagn och massa vapen på, hihih. Biblotekarien satt den handlar om bortrövade barn, kul.

Ge mig hösten tillbaka?!

Idag har jag varit i Sandviken, först var jag och Eva och Elin på dansuppvisning. Sen var jag och Eva och åt pizza. Sen kollade vi på ett jättekonstigt program (okej jag tyckte det var konstigt Eva tyckte det var jättenormalt) där dom tävlade om vem som kunde göra läskigaste skräckfilmsmonstret typ. Ah. Sen åkte jag bussen hem.
-
En annan rolig sak som hände idag var att jag skulle åka på reskassekortet till Sandviken men det var tydligen tomt för Oskar har åkt slut på det och jag hade absolut 0 kontanter.. Så jag bara "Snäääälla kan jag få åka ändå??" och busschaffören bara "jajaja". Jag bara "hihih tack".

Tomorrow will die to press rewind

Ja men ungefär så var det ju igår. Skulle bara vilja spola tillbaka tiden ett dygn. Haha, gjorde bort mig så galet mycket igår så det finns inte.... Aja det är väl så det är ibland, livet.

FREDAG,TAGGA!!

Nights like this :)

HAHAHAHA JAG DÖÖÖR

Snälla kan du inte ringa till mig ove?!

7 anledningar till att jag hatar snön

1. Jag kan inte cykla till bussen, måste gå...
2. Bussen kommer säkert vara sen typ 58tusen gånger.
3. Då kommer jag komma försent till skolan.
4. Och få stå ute i kylan och vänta, och fryyysa!
5. Folk kastar snöbollar på mig!!
6. Eller knuffar ner mig i snön...
7. Det blir så halt överallt, kommer halka omkull! (Och det vet väl alla hur pinsamt det är...)

Jag glömde laddaren till datorn i skolan...

Jag avlider.
Killing me softly..

HAHA så random dag idag.


HAHA ni ska bara veta alla konstiga saker som hände mig i skolan idag. Fattar inteee.
Försov mig imorse och missade bussen, och missade därför historian i skolan och därför ligger jag nu och kollar på Marie Antoinette som vi tittar på på historian. HAHA sjukt kul att det låter som att hennes man heter Louie Orgasm. Dööör.

SANNA MINA ORD, DET HÄR ÄR MITT LIV

EVELIN
Andra advent och ingen snö. Varje dag utan snö gör mig glad nu hihihi.

KAFFEKAFFEKAFFEEE

Som vanligt då. Nej vet ni. Snart ska jag packa ihop datorn och dra ut till bilen, sen ska vi åka ner till Stockholm för 40-årsfest.

Tänkte tipsa om en asgrym serie..

American Horror Story heter den, typ en skräck/drama-serie från USA. Handlar typ om en familj som flyttar till ett hemsökt hus, "mördarhuset" hehe. Kan vara lite äckligt och läskigt ibland men det är ju kul om man gillar sånt! Ganska roligt också på ett sätt ju. T.ex. är det en som blir avhuggen av en hiss, alltså huggen i två bitar. Hahaha orka liksom.
Ja, men det är bra. Ni borde se det (om ni inte är fegisar alltså). Här kan ni streama det om ni vill!
Och om ni kollar så kan ni ju gärna säga vad ni tyckte om det?

I WANT YOU TO BE MY SEX SLAVE

HAHA har fastnat så stenhårt på raden i rubriken. Från Rihannas nya "Cockiness (Love It)". Går runt och sjunger det hela tiden hehe. Aja ska ut och filma/fota lite till en musikvideo nu, ha det fint! :)

RSS 2.0