Vi har flytt in i dess barm

.
Okej nu sitter jag i bilen på väg mot Gävle, ska ta tåget mot Åre därifrån då. Dom här bilderna är från Järvsö alltså, Vi hörs när vi hörs, ha det bra ! :d

SKIDOR IGEN JA

GODNATT!!

Funderade på att dela upp dem, men bestämde mig för att bara få upp dem

,

RIP i gubbens mage.......

Tänkte bara skriva lite om vad jag gjorde i måndags, okej.
Jag och Kajsa tog bussen till Sandviken, var ju skyldig henne en fika (Iaf enligt mig alltså..)! Vi gick runt och letade efter nåt fint ställe, , hittade ett som vi aldrig vetat existerade tidigare. Mycket trevligt, och gott kaffe hade dom också! Lagom nöjd eller?
'
Sen letade jag efter ett par örhängen med krok. Köpte tillslut ett par på byoung. Sen så kom the big thing - jag skulle köpa Ben&Jerryglass!
'
2 för 79kr på hemmakväll, det kan man bara inte missa, eller hur? Nej, så dit gick vi och jag köpte två stycken. Sen gick vi till resecentrum och satt i solen. Och det är nu det "roliga" händer....
'
Jag glömmer påsen vid bänken vi sitter. Påsen med glassarna alltså. Ja, så vi står en bit bort och väntar på bussen. Så går det förbi en gubbe med en Hemmakvälls-påse. Jag bara, "Shit var fan är min påse?!" Går tillbaka till bänken och tittar - den är inte där. Den är borta, ja. Så typ, "Alltså, han har min påse". Gubben alltså. Chock? Nej, skojar du?
'
Okej. Vi gick efter honom. Han var typ 200meter framför. Vi hann inte ikapp honom, och vi skulle med en buss. Kunde inte gå hur långt som helst. Han har alltså mina två glassar nu. Som jag betalt 80 kronor för.
'
Ja, så kul var det. Men det är okej. Han kanske behövde dom där, vad vet jag. Hatar mest mig själv, för att jag glömde dem. Hur fan kan jag glömma påsen?!?!?! Idiot -.-
'
Okej, så kul har jag haft. Själv då?

näraochkäraijärvsö


JÄRVSÖ

Okej, Järvsö var det alltså. I bet you wanna know everything... Eller? Nej, ärligt talat tror jag att ni inte vill veta. Men det skiter jag i.
'
Okej. Det tog 3 timmar att åka dit. Nästa morgon åkte vi skidor. Det blåste rätt mycket, min gissning var på 50m/s. Det visade sig att det var 6m/s. Så bra koll har man alltså på vinden.
,
Okej. Åkte skidor alltså, sen åkte vi och handlade (och fotade lite) Seeen... Jag vet inte. Jo, vi åkte skidor på kvällen också förresten. På fredagen åkte vi skidor igen. Sen handlade vi (igen ja).
'
På kvällen åt vi glass. Sen sov vi. På lördagen packade och städade vi, sen åkte vi hem. Fikade på nåt jätterandom ställe. Fett läskigt. Tyvärr har jag inga bilder därifrån...
'
Sen kom vi hem. Kul va?!?!?!  :o

Oki random bilder


Jag orkar inte

,
Imorgon ska jag skriva något fint till eralla. Idag orkar jag inte.

Tell the world I'm home


Videoblogg medans jag är borta

DETTA ÄR DÅ TIDSINSTÄLLT ALLTSÅ!

UT UR MIN SKALLE

Okej, här har ni det raderade inlägget från förra veckan som jag råkade lägga ut utan att fatta att det bara var Spotify Premium som kunde höra det... Nåja, idag släpps det för alla, så här har ni!
,
'
Den där saken på bilden där uppe är Movits! nya album. Och jag älskar det! Bästa plattan på länge (överhuvudtaget alltså)!
'
Aldrig hört deras musik förut? Isåfall kan jag bara säga åt er att lyssna, för den går inte att beskriva.
Klicka på bilden där uppe för att komma till albumet, eller klicka på de tre länkarna här nere; det är mina favoriter från albumet!
Na Na Nah! Sammy Davis Jr. Balaclavaboogie

Idag vill jag göra ingenting

Ojojoj, idag har ju min uppdatering varit som en riktig toppbloggare's! Haha...
'
Nej okej, måste sluta skryta. Ja, jag fick ett par jeans, som jag klippte av. Men alltså, jag råkade klippa lite konstigt, så dom är inte så jättesnygga. Och dom var liiiite stora också. Men ni får se dom någon annan dag :)
'
Annars har jag gjort våfflor ikväll. Är fetmätt nu alltså. Nu måste jag packa, för imorgon ska jag hem till pappa, och sen ska vi åka ... iväg! Vars får ni veta imorgon..
'
Ha en bra kväll/natt då, så hörs vi imorgon.

Dagens längtan...

Längtar tills mamma kommer hem och förmodligen har nåt par gamla jeans som ligger någonstans, som jag kan få klippa till shorts!
Okej enda bilden jag hittade där jag har shorts på mig... Lol. Men... Sen hittade jag bilden till höger.... Vet inte om det syns, men fett brun!?!?! :(
Bilderna är från i sommras btw..

SIBLINGS


OUTFIT!

Nu ska jag skriva om en outfit jag har haft på mig.. någon dag. Uppdrag av Eva då alltså. Först trodde jag att jag inte hade några outfitbilder, men sen kom jag ihåg denhär! JIPPIE!
Och vad har jag på mig då? Knappt jag vet det själv, men alltså.. Jag tror att det var något jag hade på mig på sportlovet när jag åkte skidor.
Jag vet, jag är helt jävla fantastisk på att ta outfitbilder. LOVELY!

Ser du stjärnan i det blå..?

Vill blogga, men hittar ingenting att blogga om. LOL!

23/3-2011

,
Okej. Idag har jag (som vanligt) varit i skolan. När jag slutade drog jag till pappa och chillade, jag har nyss fixat frisyren lite (inte som på bilden dock, gamla bilder ;)), ska äta nu och sen åka mot Järvsö!
Kommer hem på lördag kväll, så vi hörs nog på söndag! Försökte göra ett litet videoklipp som jag kunde tidsinställa, men det gick inte så bra. Får se om jag lyckas sen, annars får det vara tomt här.
'
Hoppas att ni har det bra, hoppas att jag har det bra, och så hörs vi när vi hörs :)

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig


GLÄDJE

Tävling hos tvspelsweb, jag vill vinna dethär;
http://www.tvspelsweb.se/startpaket-silver-produktfotografering-p-2806.html

1000 TWEETS

,
Jag har nått tusen tweets på Twitter.
Nu har jag bara tusen inlägg på bloggen kvar. Är på 852...........
,
http://twitter.com/jonnaigeland

UT UR MIN SKALLE


Det var ett tag sen. Känner lite ångest mot att blogga, så tänkte bara ge er ett litet tips, så får vi se när vi hörs igen (oj vilken bra "skriver-såhär-och-bloggar-aldrig-mer-igen"-replik det där var. Men så är det inte ;)).
DELETE
Tog snabbt bort detta då jag upptäckte att skivan inte var släppt än.... LOL! Spotify Premium vet ni, kan bara tacka för att jag fick höra detta idag. Lägger upp inlägget nästa vecka istället om jag kommer ihåg!

Hur har ni haft det idag då?

'
Hej! Det.... var ett tag sen.
I onsdags var det väl en okdag (japp det sitter ihop), igår vaknade jag på fel sida (lol), hade inge vidare kul, och idag vaknade jag på den rätta sidan, hoppade upp ur sängen när klockan ringde och var jätteglad. Hade först matte, sen slöjd...
Jag vet inte om ni vet det, men jag hatar slöjd... Och då när jag satt där och hatade slöjden som mest började jag fundera på vad som egentligen var så fantastiskt med dagen.
Matte, syslöjd, musik, tyska, sen lunch, hemkunkap.
Låter väl skitkul tycker ni. Men, jag hatar slöjd, musiken är uppfuckad, hemkunskapen ska vi skriva nån budget osv....
'
Jag blev plötsligt mycket depp på dagen. Men, på hemkunskapen fick man kärleksmums av sötanna&sötlinda, och efter det kunde man ju inte bli gladare. Och sedan var den plötsligt slut, dagen, och tänka sig - jag lever!
Nu ska jag se sista avsnittet av Falcon Beach ever.. Sista på andra säsongen... Sorgligt :(

BOY YOU'RE AN ALIEN pt.II


You're from a whole other world
A different dimention
You open my eyes
And im ready to go, lead me into the light

Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)

BOY YOU'RE AN ALIEN pt.I


They say be afraid
You're not like the others, futuristic lovers
Different DNA, they dont understand you

Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)

YOU CAN'T TAKE ME, I'M FREE

Några freelensade porträtt på min bror. Dom bästa kommer en annan dag!

You're always here, you're everywere


UPPSALA/

DELETE

I'M A FREE BITCH (pt.III)

Freelensing

I'M A FREE BITCH (pt.II)

Freelensing

I'M A FREE BITCH (pt.I)

Freelensing

Första...

.. freelensbilderna kommer ikväll (ungefär vid elva..), och sedan är de uppdelade i 3 delar, med de 'sämsta' först och de bästa sist. Enjoy! :)
'
De bästa kommer dock upp på min Flickr redan nu, så vill nu se dem idag och inte vänta två dagar så kan ni gå in här; http://www.flickr.com/photos/igeland/ ;)
'
Annars har jag och min syster just bakat vaniljbollsgrejer, och nu ska jag göra kaffe. Typ. Have fun lovers!

Who wants to be alone

Nu tar jag och freelensar lite.

RSS 2.0