JONNYS CRIB

Sååå var man inflyttad och klar då. Kom just till skolan efter att ha sovit min andra natt i min lilla lägenhet, känns mycket bra sådär. Här kommer några bilder från mina första dagar i staaan (hhaha)!
Ja det är alltså först när mamma och pappa kom med alla mööbler, sen när jag och brorsan satt och fikade på balkongen, första handlingen till lägenheten och när jag solade lite meer på balkongen.
Och btw så har jag inget internet hemma än. Fixar nog idag men annars blir det inte så mycket updat. you know :pp

IKEA

För dom som inte visste det så kan jag berätta att om en vecka flyttar jag! Har köpt en lägenhet osv så ja. Idag handlade jag därför saker på ikea för knappt 700 kr. Var ju roligt. Har även kirrat soffbord och tvbänk helt gratis (okejdå jag snodde dom på ikea... don't tell) yee! Tänkte hur som helst bara att ni skulle få se några saker jag köpte! Kom på nu att jag glömde köpa decilitermått och en sån där liten kniv... Ajdå.

SLUT PÅ PAUSEN

Så, har faktiskt bestämt mig för att börja blogga igen! Drygt 2 månader sen sist tydligen. Har känts som längre.
Hur som helst är det inte så seriöst längre. Kommer blogga när jag vill, hur jag vill, om vad jag vill. Det kommer antagligen inte alls bli lika bra som förut men det är så det är.
Hoppas att alla ni som tjatat om detta blir glada nu :))

RSS 2.0