Fotoväggen wohoo

Som vissa kanske vet så har jag haft en analog kamera som jag fotat lite med det senaste halvåret. Förra veckan l'mnade jag in rullarna på framkallning... SPÄNNANDE I KNOW! Dock så hade jag gjort fel med en rulle så varnar bara att alla dom finaste bilderna från sommaren är BORTA. GONE. Gråter. Japp men dom andra bilderna sitter nu på min vägg. Vackert va?? 

ÖNSKELISTA

Nu är det nästan september och jag fyller snart år! Här är saker jag önskar mig: Radio, Vår Kokbok, en presskanna, 6mm tunnel till örat (mkt nödvändig!!), den där mascaran, korta tränigsshorts, en sån där tröja, OCH GUD DOM DÄR SKORNA.
Och saker som ej är med på bild men som jag också vill ha:
Potatissticka, vitlökspress, hushållsvåg, stektermometer, isglassformar, kuddar & kuddfodral i massa olika färger, ett silverhalsband med ett J på, mörkblå stickad tröja.
Tråkigaste önskelistan. Fast önskar mig lite annat också som inte är med här också. Och egentligen behöver jag massa saker till lägenheten så allt nödvändligt som jag inte har vill jag ha HAHA !  

STICKAD

Hej! Ikväll har jag haft det rätt dåligt för jag har haft ont i käken hela kvällen! Tog nämligen ut min visdomstand igår, det var faktiskt nästan det värsta någonsin. Skulle se Saw ikväll men så ringde mina syskon på skype och då blev det inte så.
Men över till något annat. Min mamma ska sticka en vit tröja till mig. Har bestämt två olika men kan verkligen inte bestämma mig för vilken! Här ska ni få se:
En med massa flätor och grejer på eller den med mindre saker? Ja jag vet inte. Säg gärna om ni har nån favorit av dem två. Förresten ska den vara i en vit eller ljusljusljusgrå färg, inte dem på bilderna. Och dessutom så tycker jag att killen är fett snygg. Agree??

VÄLKOMMEN TILLBAKA!

Lite lätt sliten efter första skoldagen. 
-
Heeej! Första dagen i skolan idag, tyckte det var dags att börja blogga också! Japp. Tyckte det var kuuul i skolan! Började ju iofs längtat tillbaka nästan innan vi ens slutat i våras, men ändå. När jag kom hem lekte jag barista åt några polare innan jag sprang en bit. Det gick så lääääätt, och det var lagom temperatur och lätt regn, perfekt! Kollar på sista minuterna av Hammarby-Landskrona på tv nu, ska sova sen för hjälp vad trött jag är. 

DETTA MED ATT BLOGGA

Detta med att blogga alltså.. Det är ju något som jag inte gör. Har inte alls kommit in i det sen jag började igen efter PAUSEN. Har därför bestämt mig för att rensa inläggen från den senaste tiden (några får vara kvar), och sen hoppas jag att jag kan komma tillbaka igen när skolan börjar eller så. 
Ny paus alltså, men den har ni väl redan märkt. Vi ses i höst! :)

RSS 2.0