Massa klipp som blev ett ... klipp

Kul rubrik där, jag vet, ni behöver inte säga det, hihi.

testar

hej!!!!

Tog några självporträtt igår i solens sista strålar

Ice Ice
Bildera är frost (?) på fönstret igår, taget med en feeet glaslins, alltså är dom väldigt mycket mindre än dom ser ut.

Ice , det rimmar med en sak....


Jag trodde att jag var smart igårkväll. Eftersom jag alltid har så svårt att somna på söndagar så bestämde jag mig för att inte lägga mig förns jag blev trött. Det var vid halv 1. Då pluggade jag lite engelska och svenska. Vid 1 släckte jag. Första gången. Sen kunde jag ändå inte somna förns 2. Eller, jag kollade klockan sista gången kvart i, och somnade inte direkt.

Klockan 20 över sex väckte mamma mig, 4h och 20min. Jag ska lägga mig åtta ikväll.

JULKALENDER 2010Eftersom jag är så dålig på att blogga så har jag bestämt mig att ha en julkalender, jag ska alltså skriva om en sak per dag. En sak från varje lucka här då...

Klockan 8 varje morgon kommer inlägget upp, börjar på onsdag. Det var därför jag frågade om vad ni ville veta, det finns med här i, plus en massa andra saker såklart ;)

På onsdag kommer första luckan upp, här är en liten tjuvtitt ^^


Kan ni gissa vad det är? (;

Jag råkade visst våldta honom...Lars = min pappa


AHAHAHAHAHAHAHAHA. Alla trodde på det dessutom, älskar't x)

Vad vill ni veta/se?

Okej, det här frågar de flesta bloggar någon gång, och ingen brukar svara (iaf inte jag). Men, nu är det så att det här är ganska viktigt, så snälla, tänkt 10 sekunder och skriv sen, ok? ;)

Ja, men vad vill du veta, se, läsa om, titta på osv?
Spelar ingen roll vad det är, någonting du vill veta om mig, ett fototips, recept, videoblogg, bilder, en fråga bara eller vad som helst.

Kommer någonting kul med det här sen vetni... ;)

Barbra Streisand

Sådär känner jag för att sitta hela dan. Inte visa mig typ. Jag la mig ca 1 inatt. Känner mig väl inTe direkt jättetrött (än), men jag tror att jag ser ut.... som.... DUCKSAUSE!!!!!
Omg. Moget. Nej. Kanske skriver nåt mer när jag är lite seriösare. hahahaha. Det trodde ni va?! hahahaha

Lurberget

Det där är jag och min syster. Hon har spelat teater den senaste månaden (typ tre dagar i veckan..), och idag skulle jag titta på den då. Hon spelar nåt konstigt litet 'knytt', som mest springer runt och ser galen ut. Om ni undrar varför hon ser ut som hon gör liksom... Nej, men teatern då, var galet proffsig, mycket bättre än jag trodde att den skulle vara, men lite lätt långtråkig var den. Var galet varmt där inne, och jag fick ont i nacken, man satt typ och tittade upp. Jobbigt, men ändå. Fett söt min syster var iaf. Hahahaha.

Lights will guide you home


Lite fler bilder från igår. Kan behövas idag, när det har varit dimma eller nåt hela dagen. Och inte lite heller. Typ 5 meters sikt när jag gick hem. Men det var ju ganska mysigt faktiskt, även om solen är bättre.

And the fog comes up from the sewers

Idag när jag gick hem från skolan var det så fint ljus. Så jag bestämde mig för att skynda mig hem och hämta kameran. Så det gjorde jag. När jag kom tillbaka efter kanske... 20 min, var det fina ljuset såklart borta. Alltså, det var ljus, men inte det fina. Men det blev några bilder ändå, som såg jättebra ut i kameran, men som sket sig sen. Det här är dom två bästa bilderna.. Och det är inte ens det där ljuset med på dem!

Anledningen till att vinjettering är såå olika är för att jag gjorde den högra i camera raw, men inte kom på att jag ville ha samma på den vänstra förns jag var klar i photoshop. Roligt, nej. Men, då blev den en hemmagjord variant istället, jag säger bara ha-ha.

Slaskväder


Åh tycker inte om vädret just nu alltså. Snöblandat regn, inget jag gillar. Antingen får det vara kallt och snö, eller varmt och regn.

I don't know what to say


Första vinterdagen.... eller?

Igår börjad det snöa. Idag var det alltså massor av snö. Därför bestämde jag mig för att gå till skolan. Och jag tog på mig dom varmaste kläderna jag kunde hittepå. Långklasonger under jeansen såklart, sockor och linne, vanlig långärmad t-shirt eller vad jag ska säga och adidaströja. OCH HUR BRA VAR INTE DET?

För jag frös inte. När jag gick till skolan alltså. Det är där vi är nu. Jag gick en bit, i mina tygskor. Efter ett tag halkade jag omkull. Förstår ni hur mycket jag skämdes eller? Man skäms alltid asmycket när man halkar. Aja.

Efter det reste jag mig jättesnabbt, tittade mig omkring ifall någon såg och fortsatte gå. Efter ett tag halkade jag nästan igen. Men jag halkade inte, som tur var, för nu var det en person som stod och tittade på mig. När jag gick förbi honom, en gubbe som skottade, så sa jag hej. Då sa han "Det där var väl onödigt!" jätteargt. Jag bara what?... Så jag sa inget, eller typ ööööh.... Haha, och han bara, "Ja, snön". Jaha sa jag, ja det är onödigt. Sen gick jag. Jag trodde ju att han menade mig först.

Sen kom jag till skolan. Jobbade tre lektioner, gick och åt, åkte till Sandviken och badhuset. Gick asbra att simma, älskar ryggsim. Jag simmar fn ryggsim snabbare än bröstsim. Är det meningen?

Nu är jag hemma och pluggar (det märker ni väl?) till matteprovet.

Välkommen att titta på min första videoblogg!


Vad ska man säga? Den är inte direkt den bästa... Men om ni vill så får jag göra flera, eller ah... Säg till om ni vill ha mer, annars får ni det inte! ö

Självporträtt pt.2
Dom nya självporträtten jag tog. Men jag blir inte nöjd! :(

Och nu är det ju så mörkt ute, och då blir det bara tråkigt. Och mina minneskort är fulla, måste spara på hårddisken nån dag (externa), men jag orkar inte. Så jag hade 25 försök på mig när jag tog dom här bilerna. Och solen höll på att gå ner. Och jag blir så förbannad , är ju så ful på alla bilder! :@

Men, jag ska ta nya igen. För det är fortfarande kul... Men det får bli någon annan dag, för idag har jag massa annat för mig. Vi ses! ;)))


Btw... tack farbror per för det här inlägget!!

7 saker ni inte visste om mig

1. Jag tycker egentligen inte om sånnahär, eftersom det alltid finns någon som vet det. Alltså blir det ju fel, "som ni inte visste om mig", och så vet vissa....

2.
Och därför tycker jag att det är skitsvårt att komma på saker att skriva, som tillräckligt få personer vet.

3.
Jag gjorde slut på alla mina pengar den här veckan, eftersom mamma inte tänker betala mig för mitt "misslyckade" frisörbesök.

4.
Jag har fått en bok om engelska prepositioner av min lärare. Och jag tänker läsa den frivilligt, på kvällarna, som vilken bok som helst.

5.
Idag är jag tvingad aatt åka till min mamma och kratta, fast jag redan gjort det den här veckan!

6.
Jag blev utmanad till det här av Eva.

7.
Jag ska snart göra min första videoblogg till er! :D


Jag utmanar.....
Evelin
Asalea
Och alla andra som vill, eftersom jag inte känner några fler, och ogillar att utmana pers. som jag inte känner. HAHA.

Lite blå sådär

Dom eftertraktade självporträtten.. Eftersom jag fick fjärrutlösaren i fredagskväll (av mamma då då), så var det ganska mörkt när jag tog dom. Helt kolsvart ute, och jag har inte direkt dom bästa lamporna på mitt rum. Så det blev högsta iso, och sen så är mitt objektiv lite dåligt på att fokusera i "mörker", så bliderna blev inte jättebra.

Men efter photoshop blev dom så här. Lite blå sådär. Men jag ska ta nya. So stay tuned! ;)

Var är jag egentligen?

Jag vet inte hur många gånger jag tänkt blogga sen sist. Men det blir inte av, eftersom jag surfar på Chrome nu för tiden, och inte vill blogga här. Så då kommer jag på det när jag klickar på mina bokmärken, men orkar inte gå in på firefox... Så är det. Och jag har inte rört kameran på lovet, men jag ska, när jag får min fjärrutlösare som jag beställt, men som inte fanns i lager. Den skulle komma in under vecka 44, så hoppas att den kommer snart, DÅ BLIR DET SJÄLVPORTRÄTT!

Det suger att fota självporträtt annars, eftersom fokusen hamnar fel. Så det är något jag vill göra, självporträtt alltså. Jag har skrivit det ordet hur många gånger som helst , och jag är inte ens säker på stavningen.


Nej, men var ville jag komma? Nästa inlägg kommer antagligen inte förns jag tagit dom där självporträttet, HOPPAS ATT DEN DÄR SAKEN KOMMER IMORGON.
wowdetärsåstorsannolikhetattdengördetINTE.

Men nu har jag iaf lovat att visa dom bilderna, om jag inte gör det får ni tvinga mig...

RSS 2.0