Creepy

'
Den första bilden är så läskig! Mina ögon ser ut att vara åt olika håll... Euw.
Jaja. Saik vann bandyn (ofc), och när jag kom hem tittade jag på tv. Nu har jag suttit och ritat i ps i några timmar, på min brors ritplatta. Bilden blir fiiin, ni får nog se den imorgon!
Ska kolla på BigBrother nu, och sen soova. Godnatt :))

Kungsberget igår

HEJ!
'
Okej, såhär va. Igår ringde min klocka 6.21 (jag råkade klicka en minut för långt på kvällen och orkade ofc inte köra ett varv til runt), sedan gick jag till skolan och hoppade på en buss mot Kungsberget. Hade väntat mig en ganska seg dag, men det var SÅ KUL!
'
Dagens roligaste/inte roligaste händelse var när jag ramlade i sittliften... När jag hade gått av ramlade jag, och så åkte liften över huvudet på mig, och snubben som skötte liften stannade den inte! F***a :@
'
Aja whatever, det gick bra och det var rätt kul efteråt. När jag kom hem vid fem tänkte jag duscha, men då var varmvattnet 17 grader. Det är fan iskall när man ska duscha. Väntade tills det var 24C, men det var kallt som tusan då också. Vid sju bjöd jag några vänner på middag, sen när dom åkte hem vid tio dog jag i min säng.
'
Hårdare vecka får man leta efter. Träningsverkarna har gått in i varandra, men det har varit kul! Hoppas på lite mer slalom i veckan också, nu när det är lov! Om en kvart åker jag mot Sandviken, Göransson arena och bandy - Saik-Västerås.
Ni får ha det så bra tills vi hörs igen, hejdå! :)

BSoD

Hejhej allihopa!
Jag kan börja med att tala om att min dator har börjat få bluescreens mest hela tiden. Den dör alltså, medans man sitter och gör något annat trevligt på datorn. Då dör jag också, för jag blir så arg. Ojojoj, ni skulle sett mig nyss ...
Mm, så mitt fina blogginlägg jag just skrivit försvann alltså. Jag vet, sååå kul! Nej. Så nu försvann min blogglust som jag hade...
Ungefär sådär ser jag ut nu, bara liiiite surare..

GIRL IN BIKINI.... MMMMM

Det här youtubeklippet hittade jag just. Dog. Tänkte att det skulle ju vara kul för er som ni också dog. HAHAH.
Okej nej. Men jag kände för att blogga, hittade detta klipp och så var det klart.
'
Ni får ha en bra kväll och natt och säkert dag imorgon, för vi får ju se när vi ses.... haha!

GYMNASIET

'
Okej, här kommer en liten video om mitt gymnasieval (som jag gjorde idag då..). Tyckte att det var lite mycket att skriva. Ahamenah. Undrar ni fortfarande nåt så får ni väl kommentera ;)

Never wanna leave this bed

Några hästar jag tog några bilder på för några veckor sen...

Hej! Idag är det måndag. Vanligtvis brukar jag vara bra på att gå upp på mornarna (bara för att jag är bra på att tvinga mig själv alltså), men idag - neeeeeeeej!
Never wanna leave this bed
Sen var jag ändå tvungen att gå upp. Skolan gick ändå rätt fort. Pratade med typ 20 engelsmän, dom var fetläskiga, när dom satt och tittade på oss (vi var 6 st...).

Kanske ska titta på lite Falcon Beach nu? Det är ju alltid trevligt!

FACEBOOKTÄVLING

Ni vet tvspelsweb.se , som säljer fototillbehör (blandannat.)? På deras facebooksida har dom varje vecka (?) en fototävling. Den här veckan är temat vatten, och jag .. tävlar med denna bild, på min syster. Man kan vinna ett valfritt closeupfilter.

BOBOBOBOBOBOBOBOBOB



RIGHT NOW MUSIC

Vad lyssnar du på just nu? Clemens – Champion - Kato Radio Edit
Band/artist du nyligen upptäckt? Bryan Adams i Spirit-soundtracket!
Vilken blir nästa konsert? Oh, jag vet inte. Om jag har tur så blir det något i sommar, annars Rihanna i november... Men vem vet, kanske något på Peace & Love? ;)
Vem eller vilka lyssnar du på mest just nu? Enligt Spotify - Bruno Mars... LOL! Det är inte sant. Men, kanske.. Från och med nu blir det Joey Moe en hel del (laddade bla. ner hans nya singel idag..)!
Band du anser att resten av världen borde älska lika mycket som du..? Rebecca & Fiona
Senaste låt du hörde på radio/cd etc. Någon Robynlåt i morgonpasset i P3 i måndags typ. 
Kan du namnet på alla bandmedlemmar du lyssnar på just nu? Jag lyssnar typ aldrig på band... Denna låt sjunger Jessie J och BoB.
Favorit filmsoundtrack? Bryan Adams – Spirit: Stallion Of The Cimarron! Iaf just nu. 
Vad lyssnar du på precis NU? Jessie J – Price Tag


Denna vlogg skulle egentligen handla om kaffe...

Jag säger bara ursäkta för det lilla skriket i mitten... Vet inte vad som flög i mig. Att han dessutom inte hade gjort något (min bror) gör det inte bättre. Förlåt Oskar :(
Och de många konstiga svarta sakerna jag har överallt är inget annat än tusch. Några hade ju lite lite att göra sista lektionen...

Just PLEASE come and take me with you




Nattens twitterflöde av jonnaigeland

Blev mycket glad när jag såg att det uppdaterades på Twitter igår halv tolv. Här får ni som inte följer mig på Twitter se hur kul jag hade igår. Om ni vill läsa i rätt ordning borde ni börja nedifrån ;)

NATTBLOGG

Ja, jag är fortfarande vaken. Jag kan inte somna. Så jag tänkte att jag kan ju lika gärna blogga lite, som att inte göra nånting. Åh, det är jobbigt att inte kunna sova. Jag vill oova, men det går inte. fettungt. Alltså fet-tungt. Inte fett-ungt. Om ni inte förstod det.
'
Vad gör ni såhär på kvälls-kvisten då? Jag sitter och lollar runt på intetrnet, som vanligt. Bara det att jag är lite mer random nu. Synd bara att det typ inte är någon vaken. Typ någon random på msn skulle varit kul!
'
Alltså ni skulle bara veta vad mycket fel jag stavar. Kan vara för atta jg inte ser tangentbordet om jag inte vinklar ner skärmen, vilket gör att jag inte ser om jag stavar fel. Och för att jag blir jättebländad av att läsa det jag skrivit. Gör det ändå, för jag kan ju inte ha massor av stavfel i bloggen.
'
Nej, nu har det gått för långt. Jag minns inte ens vad jag just skrev. Vi hörs!

Utkast: Feb. 17, 2011

HEJ mina vänner!
Det var ju ett tag sen (lol typ ett dygn). Tänkte att ni som vanligt var intresserade av vad jag gjort idag.
Ni vet säkert att jag varit lite sjuk dena här veckan, så idag stannade jag hemma. Dock hade jag missbedömt sjukdomen lite, för jag märkte idag att den stora sjukdagen var igår. Men, det kändes lite ovärt att gå till skolan där vid elva och säga "hej, jag sjukanmälde mig imorgon men jag känner mig inte sjuk längre".

Var iallafall hemma. Läste ett kapitel i min bok, pluggade lite matte, tyska och engelska, åt en jätteläskig soppa min bror lagade, tittade på två avsnitt av Falcon Beach (<3!) och duschade. Sen kom mamma, då var klockan halv sex. Slängde ner lite (läs mycket) kläder i min väska och åkte hem till henne (eller mig också iofs).

Nu är klockan redan jättemycket, och jag har inte hunnit mre något vettigt idag. Måste alltså göra det nu, snabbt!
Vi hörs förhoppningsvis imorgon, om min bligglust håller i sig.

RANDOM; NY DESIGN

Titta vad jag just hag dragit ihop! En ny design!
Eller, alltså. Grejen är ju att jag inte gör om själva grunden nästan någonting, utan bara ändrar färger, bilder, lite länkar osv. Men ändå!
Den 26:e september kom den förra upp. Jag vet, jag byter ofta. Sen dess har jag endast lagt till 4 länkar i menyn. Hehe.
Gamla och nya headern:
Hann inte ta någon printscreen på den gamla.... BaD FUCKER.
Om sidan du är inne på inte har uppdaterats med den nya än skulle jag bli väldigt tacksam och du tog en printscreen på sidan och skickade till mig på jonnaigeland[at]hotmail.com

Uppdaterat inlägg

Jag har länge funderat på det, och igår tog jag steget och ändrade lite i inlägget om mig, som ligger länkat i menyn. Skrev det i höstas någongång och nog har det ändrats lite, så om ni har lust så kan ni ju gå in och läsa det. Lite nya bilder och så också.

http://igeland.blogg.se/2010/september/aboutmemyselfandI.html


JAG

Här har ni en bild från min senaste självporträttsshoot. Lite större än vanligt också, vad tycker ni om det? :)
Pappa har äntligen fixat internet hit också, men det är väl inget ni bryr er om. Vi hörs imorgon! :D

PHOENIX

Hej!
Idag har jag varit i skolan. Tvingade dit mig själv fastän jag kände mig krasslig, för jag hade muntligt engelskaprov, nationellt. Jag var nervös, men det gick braaa!  * Glad *
Kom hem för några timmar sen (2?), funderade på att åka skidor men bestämde mig för att vila mig istället.
Annars har pappa letat land och rike runt efter en sån där tröja i S till mig. Eller inte. Men, han har iaf ansträngt sig, och ja. Nu sitter jag här med min S på mig. Tack.
Och ja, det är den jag köpte förra söndagen som jag skulle byta, jag har för mig att jag skrev om det (jag köpte en M från början... Smart eller vad? Jag har aldrig M). Mörkblå med röd text, om ni inte ser det på de krassa bilderna. Fint ord förresten, krassa! :D

Random sjuk/glad


FREDAG HOS IGELAND

Dagens bild-lektions... bild?

Utkast: Feb. 11, 2011

1. När jag gick hem över gräset (som nu är täckt av snö) fick jag snö upp till mina händer. Sjönk ner så att jag tänkte ge upp ett tag där.
2. Dagens feeeeta outfit. Eller? Rätt nice matchning iaf va?
3. Två små... kräämer (?) jag köpte idag, i Sandviken. Ansikte + Hand.

Lite bilder från idag. När jag först virrade runt i skolan och sedan åkte till Sandviken.
Annars då? Tänkte slänga in lite mer skit här innan jag åker till Knivsta imorgon. Samla lite krafter till nästa skolvecka! Eller inte.
Tror att jag ska slå på någon tvserie nu. Kanske ska börja kolla på Falcon Beach 2 som jag fick i julklapp?!

Vecka 6

Den här veckan har det väl mest varit skola, skola och skola i mitt huvud. Tror ärligt talat att jag aldrig varit mer stressad inombords. Inte stressad som att jag höll på att missa bussen, utan stressad inombords.
Nationella svenska+so-religion+engelska

Igår höll jag på att börja grina (okej nej) för att engelskan gick åt helvete. Så jag skickade ett mejl till läraren, och frågade vad tusan det egentligen var jag skulle skriva. Hon svarade idag på eftermiddagen. Och vet ni hur hon svarade?
På engelska (jag hade skrivit på svenska), med ett exempel på hur jag skulle kunna skriva. Sen typ, skriv bara på och lycka till. På engelska. Blev ju full i skratt. Åh, det hjälpte ju verkligen. Tack.

Nej. Men jag skrev skiten ikväll iaf. Blir nog inte mvg, tyvärr, som jag ville ha.. Men jaja. Skönt att ha det ur vägen bara. Svenskan gick nog bra, skrev om den "flammande kärleken" på .. skrivprovet. Men har inte fått reda på nåt från varken läs- eller skriv-.

Folk pratade om att åttan var värsta året. Men jag håller inte med. Just nu håller jag på att drunka i allt detta. Det är så hemskt. Att kvävas av skolan. Ska det verkligen vara meningen? :s

Förlåt

Jag orkar inte blogga just nu. Får ångest varje gång jag ser min blogg, och den inte är uppdaterad. Men jag orkar inte. Får pngest varje gång jag loggar in, ser skapaknappen men inte vill trycka på den. Orkar inte.
Men jag bestämde mig för att avsluta med något lite bättre än mitt fucking Valbo-inlägg, alltså inte avsluta, men ha något lite bättre längst upp om det nu skulle ta ett tag tills nästa gång. Så här har ni.
Kanske vill jag blogga imorgon. Kanske inte. Vi får se när jag bloggar helt enkelt :)

Dagliga uppdateringar finns dock på min Twitter, så kolla gärna in där någon gång då och då, för att läsa små.. saker.

Valbo


Idag skulle min syster på bowling-kalas. Jag och mamma åkte till Valbo.
Köpte massor av ringar på GinaTricot på rea, 20 kr styck. Alltså, 20 för tre små. Whatever. Sen köpte jag en lite större ring på Glitter också, som sitter på pekfingret då.
Två linnen för 50 på BikBok, och en jättefin t-shirt.. Som visade sig vara lite för stor. Så jag tror att jag ska byta den. Den är inte med på bild btw.
Och ett par typ halvt jeanstights på Gina, för 50kr, svarta. Som jag har där på bilden..
Och lite födelsedagspresenter ;)

Imorse sydde jag lite till på mina jeans också. Gick bra. Tills nålen gick av. Två gånger. Sen sydde mamma åt mig, medans jag åkte skidor. Blev mycket snyggare än mina. Men är ändå nöjd. Nu är det slut på 8cm för långa jeans! :D

VINTERSOL


JÄVLA ÄCKLIGA BYXOR OCH SY-ÄCKEL-MASKIN


Fyfan. Det gick åt helvet. Dom där äckliga byxorna. Men alltså. SYMASKINEN ÄR VÄRRE!
Fick damp. Det gick bara inte. Jag orkar inte. Kul att alla mina jeans är avklippta och har nålar i sig då. Jättekul.

VET NI VAD JAG GÖR NU?




SYR!
Frivilligt. Jag vet, det är helt sjukt. Men det gör jag. Är trött på att vika upp mina jeans 5cm varje gång jag använder dem. Kan vara så när man är ca 155cm lång. Men inte längre inte!

Att sy upp dessa förbannade byxor är ungefär det jobbigaste jag gjort. Tar. Sån. Tid!
Nu har jag nålat upp alla 4 par och allt annar man ska göra nu på cirka 1 timme, nu är det bara att ta fram maskinen och köra. Hur tusan ska detta gå?! :s

Mammas dator... Sådär dålig kvalite har iaf inte min webbkamera!

FREDAGSMYS


VÅR


Det snöar just nu. Mycket. Därför lägger jag upp lite fina vårbilder istället! :D

Svar på kommentar


JEANS + ÖRHÄNGEN

Beställde lite pryylar från HM förra veckan. Ett par jeans, och ett 9-pack örhängen. För ungefär 130 kronor. 99 för jeansen och 30 för hängena. Jeansen var sååå snygga. Och örhängen har jag behövt länge,. Så detta var super.

Vad händer i Februari?

Saker händer i Februari:

Nationella svenskaproven
Massor av människor fyller år, tex. Kajsa & min bror
Lady GaGa's Born This way kommer ut
Rebecca & Fiona spelar i Gävle. Men jag kommer antagligen inte vara där...
Lite engelska nationella
Gymnasievalet
Sportlovet - oplanerat

Bilden är ungefär exakt ett år gammal. Rätt kort hår jag hade!

Ibland har man konstiga drömmar

Inatt drömde jag att skolan (som jag går på) skulle läggas ner. Det var skolavslutning, och hela drömmen handlade om mig såklart, men om Nancy (no+matte-lärare). Hon hade gjort något fel antar jag, så hon skulle sparkas. De andra hade fått nå andra jobb. Det konstiga var att skolan inte ens var liten. Kyrkan var överfull, med massor av folk jag knappt kände, som gick på skolan. Och när jag gick ut ur kyrkan grät jag lite. Fast bara ur vänstra ögat kommer jag ihåg. Sen gick jag till skolan och där var Nancy, jätteledsen, och så fick jag tillbaka ett prov jag gjort dagen innan.

KLASSTRÖJA

Det jag egentligen skulle visa ångrade jag mig om. Ni får se det imorgon istället! Här är klasströjan istället!
Fick den i måndags, jag tycker att den är.... FUL! xd
Jag fattar inte trycket på framsidan? En ful snubbe med en vit sak mitt över allt. Men whatever. Och baksidan, tja.. Nej, inte diiirekt värt pengarna tyckte jag väl. Dålig kvalite på dom också, tröjorna. Men somsagt, whatever. Är ju inte så fattig att jag inte har råd heller :D

Sh-Sh-Sh-Shower

Har precis varit ute på en skidtur, tror att jag börjar få lite armmuskler efter allt detta stakande. Ska hoppa (fortfarande jämfota, över badkarskanten idag) in i duschen nu, och sen ska jag visa lite saker, så kika in om sådär en halvtimme/timme då? ;)

Första bilden är charmig ;)

RSS 2.0