Glad vår...

...eller vad det nu är man ska säga ;D

















Lyckat

Idag på hemvägen lyckades jag med att krocka med en gubbe som också cyklade, och efter det bli påkörd av en bil. Sa jag att jag nästan lyckades med det? Jag var tvungen att svänga undan så att jag inte skulle krocka med gubben, och sen kom en bil som höll på att köra på mig. Dessutom var det en kompis mamma.

That's me right now yaah'


Ett inlägg med lite saker ni borde veta

Clara ska knäppa kort på sin majkase imorgon. Bara satt ni vet liksom. Själv ska jag inte göra någonting tror jag. Titta på en film kanske. Låt den rätte komma in ska jag se , bara för att jag bara har sett den en gång. Åhh, jag såg en jättesöt kattunge idag på väg till skolan. Undrar vems...?

Utomhus idag, nejtack

Idag har det inte varit någon bra utedag. Imorse när jag vaknade var det jättemycket sol och det såg verkligen ut som om det ksulle bli en varm dag. Sen började det dåliga. Det var som om cykeln inte ville åka framåt. Det var jättetrögt hela vägen, utan att det kändes som motvind. Kollade ounkor och så som jag har för mig kan göra det trögt men det var luft i iaf.

Sen visade det sig att det inte alls ville bli varmt, det är lite kyligt och blåsigt , så jag har frusit mest hela dagen när jag har varit utomhus då.

Sen skulle jag cykla hem, och då var det motvind. Inte supermycket som det var en dag förra året, men ändå så det blev tillräckligt jobbigt att cykla.


Inte Parkbadet på ett tag

Klassen var på badhuset idag, för att se att vi kunde simma typ. Men, jag råder er inte att åka dit direkt. Dom bygger om, och tjejerna får byta om i källaren, vilket betydde noll plats. Det var jättetrångt, jag menar det. Nästan satt man fick cellskräck.

Men när vi kom hem åt jag glass iaf, den nya struten, Cornetto nåting. Den var ganska god, fast inte super. Men den var stor, om man vill ha en stor glass kan man köpa den! ;)

Tummen upp för halvdagar

Jag skrev just ett inlägg, men det lyckades jag radera. Duktigt flicka...

Jag skrev iaf att jag älskar halvdagar, klockan är inte alls mycket och det känns ändå som om jag har gjort massor. Härligt!


















Sovmorgon?

Klockan 7.43 vaknade jag imorse av att brorsan stod utanför dörren och skrek. Jag hade antagligen lyckats stänga av klockan, och pappa hade inte haft vett nog att komma och väcka mig! Fan vad förbannad jag blev. Han bara typ, men du brukar ju gå jättetidigt? Nej?

Åååh, men jaja, kom bara lite försent eftersom jag cyklade som en jävla galning och tvingade pappa att göra matsäck. Sen har vi haft friluftsdag idag, men ja. Det var ändå rätt bra, för vi slutade vid typ 12 och vi slapp ju lektioner så.

Jag har kommit med i den här månadensbloggtävlingen förresten, så ni får såklart gärna rösta :)

SVARTVITT



Jag just nu


I got my eyes on you


I would give you anything you want... no

Aaaah. Jag har en riktigt dålig dag idag. Inget vill sig, jag har massor av saker jag borde göra, och istället ligger jag här. Jag har iaf rensat datorn, så nu lär jag inte åka fast om dom kollar den. Jag ska gå och laga korv nu , bläää :(

Bloons td 4

Kladdkakan var god, hehe vad annars typ?

Nu sitter jag och skickar greje från den ena datorn till den andra. Så jag sitter på två olika msn:er, haha. Ohyes, nerd. Annars har jag suttit hela kvällen framför ett spel, typ bloons tower defense 4. Det ägde, ända tills jag förlorade :(

Här är lite bilder på spelet:


Och jag var förresten tvungen att starta ett nytt spel för dom här bilderna, för jag  är som vanligt inte smart nog att tänka på bilder innan.

Jag har bakat kladdkaka

Istället för att jogga när jag kom hem som jag borde ha gjort bakade jag kladdkaka. Var lite desperat efter recept där ett tag, för man vet ju aldrig om recept från internet är bra, men så fick jag ett av Karin, taaack! :D

Så jag har bakat den nu, så här fin blev den:



Den första bilden är tagen i ugnen om ni undrar.
Hoppas att den är god nu då! :D

Get crazy



Jag vet inte om det här är den bästa av fjäderbilderna, men jag bara delade upp dom lite snabbt. Om ni undrar varför den är ensam liksom.

Jag har varit och ridit idag, och det gick bra. Lååångt över förväntningarna, för vi hoppade och jag trodde inte att jag skulle klara av hästen. Men det gjorde jag. Jag är jättetrött nu, så om fem minuter ska jag stänga av datorn och duscha , och sen sova. Duktigt! (Y) :)

Nu måste det väl vara nåt fel

Vad var det för datum nu igen? 22 december? Nej visst ja, det är ju det här som kallas vår...


Min utsikt just nu...

Syskonens fjädrar




Jag såg nu att jag inte gillar fokusen på andra bilden - men skitsamma!

För ett år sen skapade jag min första blogg och för 15 år sedan föddes Anna





Min förra blogg
Annas blogg

Ingen inspiration eller vad är felet?

Har gjort en design såhär på eftermiddagen, kan tipsa er om att just nu har jag ingen kö, så du kan få en design på en gång, läs mer här.

Jag har ingen fotolust. Jag borde fota massor, det är behövligt (visst kan man säga så?), men jag har ingen lust. Veckan 57-tema känns inte lockande alls faktiskt. Ska inte läcka det innan, men jag kan säga att jag tycker att det är tråkigt och inte alls är bra på att göra det.

Men jag ska ända tvinga mig att fota lite nu, heh. Så jag kommer förhoppningsvis tillbaka med bilder! :)

Inne/ute?

Vi har varit ute och dansat idag. Nyss. Kan ni förstå det? Medan vi duschade efteråt blev det typ snöstorm. Det är sjukt. Det är 21 april, och det är (var) snöstorm. Och att vi dessutom var utomhus på gympan, och dansade. Det var inte så jätteansträngande, så jag var nog inte den enda som frös tror jag.

Har ni fortfarande innegympa?

Facebooksvammel 3

Före:

Efter:

Efter igen:

Efter nu:


Vet ni en till sak då? Dom har bytt tillbaka igen på facebook, från bli fan till att gilla...

Vadå BRA?

Britney Spears - Phonography


Den här låten är jättebra. Tyvärr finns den inte på Spotify, för det är typ en bonusgrej på skivan. Men ändå, lyssna bara på beatet i början. Upp med volymen och basen och, ja.. Sen texten, jadu... Heh :P
Men ändå, jag blev kär igår när jag hörde introt. Youtube-verisionen är inte så jättebra, den riktiga är bättre, alltså kvaliten på introt, men ändå :D

Facebooksvammel 2

Igår:

Idag:



Nu har dom visst bytt tillbaka...

Från det här inlägget

Jag vill åka hem!

Nu sitter jag i skolan iallafall. Känner inte för att slösa bort en till dag med att ligga i sängen, och jag känner mig inte sjuk så. Vi har so och det är meningen att man ska göra ett häfte över ett fattigt och ett rikt land, och det är seriöst omöjligt. Jag fattar inte, hittar inte, vill inte, tycker inte om geografi.
Får man åka hem? :/

Hehe nädå, bara 20 minuter kvar och sen är det ... nä jag ångrade mig, tyska, engelska och no idag, jag vill visst åka hem...

Känner ni igen Markoolio låten i rubriken? ;)

Facebooksvammel



Visste ni att dom har bytt från att bli fan till att gilla på facebook?
Det är fett läskigt. Fast det är ju sant, jag gillar Ben & Jerry :)

Vad har ni haft för er idag då?

Hmm. Nu kan man ju fundera på vad man har gjort hela dagen, när man hade världens chans att få nåt gjort.

  • Sovit alldeles för lite. Man tycker att det ska bli så skönt med sovmorgon, men sen kan man ändå inte sova nå länge.
  • Ätit vitt hårdbröd, typ tunnt, och druckit te och blåbärssoppa.
  • Tittat på tvprogram som jag redan sett på datorn.
  • Stått i altandörren och funderat på att gå ut, men vänt.
  • Legat/suttit i sängen med datorn i stort sett hela dagen. Utan att kunnat göra något vettigt. Skulle behövt plugga lite, men nej...

Ja, om ni undrade så har min dag sett ut så här. Och ingen bild blir det heller, känner mig inte så fräsch idag, höhöh.

Har du Spotify?

Har du Spotify? Om du har det kan du väl skicka din lista? :)



Bild från Spotify.com



Min nya diet

Jag har börjat gå på diet. Te och blåbärssoppa is the shit. Sen blev jag jättesur på att jag inte hittade någon typ fördröjningsfunktion på webbkameran, så jag kunde inte ta kort med både te och blåbärssoppa samtidigt. Så det här är resultatet. Jag ser ju glad ut, huu' ? :)







Magsjuk...

Just nu sitter jag i min säng med en hink bredvid. Jag har lyckats få magsjuka, spytt två gånger och fyfan... Öh, så jag blir nog hemma imorgon, höhö. Hoppas att jag inte spyr nåt mer, för det är så sjukt... äckligt?

Okej, men fast jag hatar att vara magsjuk så är jag ändå ganska glad. Just nu har jag nämligen över 100 besökare. Nästan satt jag gråter. Det är tack vare Madicken, som tyckte att jag hade ett fint bloggnamn. Hihih, asså det krävs mycket för att få en magsjuk Jonna glad, men nu är jag bannemig det.

Hejdå, och akta er för mig, så kan ni ju hoppas att ni slipper magsjuka iaf! ;)

Jag behöver DIN hjälp!!!






8 bilder, och jag behöver hjälp att välja ut 4. Om du vet någon annan som är bra så får du gärna skriva vilken, men säg bara vilka du gillar bäst av som här, så är du jättesnäll! :)

Earthshaker




Jag var ute och fotade regnbågen igår, men idag när jag tittade på bilderna var det bara skit. Därför var jag tvungen att leta upp några gamla bilder och redigera, och här är resultatet. Mina kusiner har ett flipperspel, det ni (;

I really like it



Dom är inte inklippta, det bara ser ut så :)

Roliga youtube-klipp?

Har du nåt roligt youtube-klipp ? Dela med dig! :D

Jag kan lägga ut som sen, fast just för tillfället funkar det inte att titta på youtube-filmer på bloggar, men det kommer väl funka sen hoppas man ;)

Don't try this at home

Fick just lust att blogga lite. Eller inte kom jag på nu. Men skitsamma, nu får det väl bli så. Annars kanske JAG DÖÖÖR ;o
Ehe, lite internt skämt sådär. Ohja, det är dåligt med interna skämt jag vet.

Menmen, jag diggar vädret just nu, förutom idag när det regnade då. Men den gulliga läraren gav mig en plastpåse så jag slapp bli blöt iaf. Ungefär så här såg det ut, till vänster.

Stolt fotograf är min lillasyster, 7 år. Och tyvärr är bilden tagen nu för ett tag sen, och inte när jag cyklade hem. Men ni förstår principen, eller hur?

Och barn, don't try this at home! Plastpåsar kvävs man av vet ni.







Undrar om jag kommer att ångra det här sen också?

Imorse ångrade jag gårdagens inlägg. Ska de vara så? Jag anser iaf nej. Bye konstiga onödiga texter.

Het min, jo tack jag vet

Jag hatar att jag inte har något bra objektiv för tillfället. Ville ta självporträtt (ego) men med kit blir bilderna svarta tack vare sämsta bländaren, och med det fasta har jag för korta armar så det blir alldeles för nära. Längtar till nytt objektiv...

Ungefär så här nära kommer man, plus lite närmare. Fast den här bilden är tagen med webbkameran.



Tjej eller Justin Bieber?

Sean Kingston & Justin Bieber - Eenie Meenie


Hörde den här låten i bilden i lördags, och gillade den, men lyckades inte höra vad den hette. Så idag sökte jag upp den eller vad man säger. Men, jag hade ingen aning om att Bieber var med, jag trodde att det var en tjej som sjöng andra versen och det. Haha, jag bara what? Jag brukar inte lyssna på Bieber, men jag har hört honom några gånger och tycker inte att han har låtit som en tjej då. Men nu x'D
Nu när man vet det så hörs det iofs att det är han, men ändå.

Vad gillar du låten?

Det var lite fler lektioner än dom jag skrev...

Första dagen i skolan idag då, lagom kul, fast det är ändå ganska kul. Varannan måndag är lugn, och det var en sån idag. Hemkunskap, som jag förövrigt fick dåligt omdöme på, jag var tydligen inte intresserad av ämnet, först.
Sen var det so, och jag fick mvg på senaste området, nöjd. Jobbade ihjäl mig med det, så det var ju tur att jag fick det.

Så har jag hunnit köpa present till mamma som fyller år imorgon, och det är soligt och ganska varmt ute och bara bra helt enkelt. Skönt att det ändå finns grejer som kan få en att glömma. Har inte känts dåligt alls idag, faktiskt.

Jag ska hem och jogga nu, och sen känner jag för att sola. Kanske är lite för kallt? Hmm, det måste jag fundera på!

AVSTÅND



Jag fattar inte hur jag kan *UPPDATERAT!*

Orkar inte blogg nu. Om det inte är något viktigt. Förvänta er inte daglig uppdatering, tror jag iaf. Men min 57-bild kommer upp sen ikväll iaf, var framme och fotade den igår :)

Updat. :Jag ångrade mig. Har hopp-bilder kvar som jag ska lägga upp osv. Hehe ;)





Alice och Curtis då :)

Mörkt ridhus = högt iso & lång slutartid = rätt dåliga bilder

Fun with a ... *kommer inte på vad det heter på engelska -.-*


När man nu ändå har strömlöst kan man ju lika gärna hitta på något kul att göra, som det här tillexempel:

Långt ganska värdelöst inlägg

Imorgon ska jag tydligen till Stockholm och kika på en ny kusin. Jag är så taggad. Alvin heter den, haha. Som dom där hamstrarna eller vad det är.

Just nu sitter jag i mitt kolsvarta rum, just mitt rum, och endast mitt rum, är utan ström. Det måste vara typ felkopplat eller nåt, för mitt rum är kopplat till grannens elskåp. Så om man vill slå på den så måste man gå ut och slå av och på deras el. Och jag har bytt till pyamas så aldrig att jag gör det. Men kanske att mamma gör det.

Hon gick ut nu! Vänta, vänta, vänta, vänta, vänta, vänta, vänta, vänta, vänta, orkar inte skriva vänta mer nu, hej, väntar, NUUUUUU :D

Kom den tillbaka alltså. Hehe. Ska upp halv åtta imorgon, och vet inte när jag kommer hem.

Linnea och Idomin





Linnea ville se bilderna på henne, så varsågod. Var i stallet idag och fotade hoppgrejen, typ clear round. Linnea var felfri , om ni undrade.

Det va rmörkt, och jag hade kitobjektivet, så jag var tvungen att ha iso 1600, menmen. Och det är därför det är sån rörelseoskärpa också, kunde inte ha längre slutartid.
















Tamron 28-75 f/2,8

Okej. Vi får väl försöka köra på eller nåt. Var med pappa i Valbo idag på Media Markt och kikade på objektiv. Tamron 28-75 blir det nog, ett begagnat helst. Fick prova det och allt, han på MM var rätt trevlig.

Men, Tamron då. Det var lite tung zoom på den, och vinjetteringen var störande på största bländaren. Men, sånt har jag inte ens tänkt på med det gamla fasta, så antagliggen har den mycket värre. Och så blev det skapligt långt när man zoomade in, kändes fel.

Lite biler jag tog med det:




Ni ser att bilden är mörk i hörnen på den översta kanske, det är vinjetteringen. På andra bilden är det nog manuell fokus, så den är lite suddig. Bilderna har gått en sväng genom photoshop och fått en signatur, inget mer, helt oredigerade.

Ska väl tänka lite för och nackdelar och höra om det begagnade vi har hittat är kvar och så. Om det är någon som har det, Tamron 28-75 2,8 så säg gärna vad ni tycker!

Glömma eller deppa?

Nu är bara frågan om man ska försöka köra på här, eller deppa sönder sin blogg. I really don't know. Vad tycker ni?

Oh fuck igen

Jag sa att jag skulle vara tillbaka den första. Då hade jag inte räknat med... det här. Får väl helt enkelt se hur det blir med updateringar just nu.

BLOD


Det här var det närmaste blod jag kom i veckan. Ibland börjar jag blöda lite så där vid naglarna. En gång i skolan kom det jättemycketblod, det var läskigt som tusan. Uschusch.

Bilden är tagen med auto, och blixt, för vi skulle på bio och jag var bara tvungen att få bilden snabbt, menmen.

Oh fuck...

Sitter i Linköping hos kusinerna nu. Vi åkte imorse vid 8, och nu har vi nyss varit på bio, Farsan.
Det har hänt något, om ni undrar, men inget jag kan säga nu. Tids nog får alla veta, men jag tänker inte säga det så här, öh ja... :/

Vem bestämmer att den här bilden är bra/dålig?



Jag tog den här bilden igår, och när jag kom hem kollade jag som vanligt igenom bilderna och raderade skit. Så kom jag till den här bilden, och började radera den. Sen tänkte jag efter. Var bilden verkligen så dålig? Jo, den är oskarp osv, men vem bestämmer att den är dålig för det? Jag bestämde att jag skulle avgöra själv, utan att tro på vad andra säger, och upptäckte att bilden ändå har något. Något värt att spara, och inte radera.

Det är typ det som jag vill börja tänka på den här månaden. Sluta jämföra mig med andra hela tiden,  och ja, jag skrev ju resten igår. Jag tyckte att bilden visade det så bra.

För övrigt så sitter jag här och tröstäter glass. För vad vill ni inte veta, men ni kommer få veta någon gång sen. Orkar inte nu bara...

Mina april-löften

Jag är tillbaka, under dagarna har jag mest pluggat känns det som, men cyklat, joggat och promennerat också, så det känns ju bra. Och så jhar jag bestämt att jag börjar med godisförbud igen, idag. 1200kr för ett år. Får äta massor av glass istället, har fortfarande b&j i frysen, jippie! :D

Och det andra, viktiga. Jag ska sluta läsa fotobloggar för en månad. Se hur det är, låta bli att jämföra mig med andra och använda tiden till att fota själv istället. Har en bild som jag tycker visar vad jag menar rätt bra på kameran, får visa den sen.

Och det här kommer bli ett bildlöst inlägg nu, men det ska det bli ändring på, under april som sagt, blir spännande.
Just nu ska vi ha musik. Som vanlig är inte musikläraren här, så vi får göra vad vi vill. Skulle kunna vara skönt, men jag vill höja mitt musikbetyg och så kanske man ska ha musik ibland också, och just idag så skulle man mycket hellre bara vilja gå hem. Skärtorsdag hallå, inför helgdag?!

RSS 2.0