Vålådalen - Stensdalen

Åååh. Internet har inte funkat på hela eftermiddagen, vet inte hur många gånger jag har slagit sönder datorn (nästan). Men, då har jag kunnat redigera bilder istället, så det var ju nästan lite bra.



Jag vet inte riktigt om det här är första vandringsdagen, men jag tror det. Iallafall så kan ni se stället vi gick ifrån där ungefär i mitten av bilden, ett litet rött tak. Där mellan dom två fjällen, men framför fjället längs bak. Ser ni?  ;)

T-shirt - Lack - Sko

Det var väl ungefär det jag köpte i Gävle förra veckan, eller när det var. Förrförra kanske. Dålig bild, men bilderna jag tog med systemkameran glömde jag ladda över när jag laddade över dom andra bilderna. Niiiice.

Jag är iallafall hemma från fjällen nu, kommer bilder och så sen. På lördag ska jag till Dalarna också, men det blir då. Jag är tröööött, så jag ska sova nu. Bussen gick tio över sex imorse. Jag glömmer hela tiden vad jag ska skriva, så godnatt.

I'd rather be with you



Förra  året på tåget tog jag den här bilden. Imorgon åker vi igen, och fjällvandrar. Det ska bli sådär, faktiskt. Inget jag längtar till. Men, Jämtland någonstans är det, fredag till torsdag ska jag vara borta. Så vi hörs när jag kommer hem!

As easily as to disappear


Today in Gävle

Idag har jag varit i Gävle, sett Eclipse för andra gången med Matilda eftersom hon inte hade sett den, och shoppat lite. En t-shirt, ett par skor, nagellack och typ... nånting från apoteket tog jag med hem. Och jag tänker inte fota det, om det nu inte skulle vara så att någon bad på sina knän typ. Så, säg till isf.


GOSIGT



SKANSEN

Fredag spenderades på nåt jättetrist museeum, och sen åkte vi Djurgårdsfärjan till Skansen. Min bror påstod att han aldrig varit där, fast vi alla visste att han hade det... Aja, på Skansen var vi iallafall ett tag, och sen åkte vi tåg/bil hem, haha.



Jag vill åka till Gröna Lund! :(


Hahaha, jag var bara tvungen. (Det är samma säl, bara att jag har zoomat inte liiiite mer på högra bilden ;) )


Typ Visenter. Jättestora!! Och dom här tre är inte dom största, det låg en större på ett tannat ställe, men den fick jag ingen bra bild på..


Björnar!

Kamera = brorsans kompakt

Gefle IF - Dinamo Tbilisi på Råsunda

I torsdags åkte jag till Stockholm, för fotbollsmatch. Gefle IF - Dinamo Tbilisi (typ). Från Georgien, nåt kval till.. Europaligan? Kanske. Ja , matchen slutade 1-2 iallafall, Dinamo vann.


Gävles mål, på straff.


Såhär blev det typ tre gånger, för Georgien då. Filmningar alltihop, filmningar... ;)


Efter matchen, Hugosson och nån annan (i rött och vitt).


Och Dinamo, lite gladare.


Jepp, det var torsdag kväll det. Kommer fler bilder sen, på.... det får ni se då.

OFF

Vi har massor av gäster och det är typ sommarens varmaste dagar. Så jag är lite off.

Lars Winnerbäck, Stångebro, Linköping. 8/7-2010



Melissa Horn och Laleh var förband (det fanns två till som också var det, men dom var jättedåliga, så dom lyssnade vi inte på)


















Fick lite bättre plats sen.


Började med en nedräkning från 3 minuter...


... och sen kom Lars ut på scenen, och körde 5 låtar själv.


Sen kom bandet.




Och så var det fyrverkerier på sista låten, Jag får liksom ingen ordning.

Och det var det. Förlåt om jag har avslöjat för mycket, men jag vill minnas det själv. Konserten var inte lika bra som den i vintras, men man kan ju inte toppa varje gång. Och det var absolut värt det, hela grejen.

Låtlistan:
Lars Winnerbäck konsert 8/7-10 <3

LYCKA



Godnatt.

Blir tvingad att blogga innan en viss person somnar. Det lär väl vara nu då.

Det blir inge bra om jag bloggar nu. Jag har ingen lust. Men iallafall. TVINGA DIG!

Konserten tar vi en annan gång, resan också. Men det mesta har varit trevligt. Bilder på Lars kommer också sen, imorgon eller kanske lite längre fram ändå. Det är fullt hus här en vecka nu eller nåt, jag tror vi blir 15 pers som ska bo här. Niiiiice. Tack och lov är det bara två (jag inräknad) av dessa 15 som ska sova i mitt rum (hoppas jag)...

Imorgon ska vi iallafall bada och titta på fotbollsfinalen på storbild som mamma byggt upp på nedervåningen. Det ni.

Det lilla hjärtat det pulserar än



Om ett dygn står jag (antagligen) i Linköping och lyssnar på Lars Winnerbäck. Kärlek på det. Åker med tåg imorgon och tåg hem igen på fredag eller lördag. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag är taggad till tusen iallafall!

jag sitter på ett tåg i en ödslig vagn och det luktar lite dig om mig.
jag har en ambition att jag ska bort nånstans, det är samma syfte som jag haft med dig.
jag blev så trött på mig själv, jag blev så destruktiv och du fick inte följa med.
jag har en situation med ett annat liv och du har ingen del i det.
jag ska ingenstans, jag bara bryter lite is.
det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis när en stannfågel ger sig av

Gulligt

Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag blev så glad nu, så jag kände mig tvungen. Och inte glad av någonting viktigt, så det är inget någon behöver bry sig om. Bra. Jag vill inte visa några bilder heller. Jag ville bara... Skriva nånting, för att jag har en sån känsla i magen. Och nu ska jag.... Åh jag måste göra en sak, känner hur tvingad jag blir till det.

Åh. Nu kom jag på vad det var. Känslan.

Hide and Seek / Paradise Hotel Danmark

Hide and seek var läskig. Haha , först slog jag på en anna hide and seek-film, typ massa indier som bråkade om en snöglob fast utan snö, hahahahaha. Så var jag tvungen att fråga Maria om det var massa indier med i filmen, det var det inte sa hon, så då fick jag leta upp en annan. Men, sen blev det rätt iallafall, och den var läskig. Hoppade till massor av gånger, men mest när grannen står utanför fönstret om ni sett filmen, hahahahahhaha.

Efter det har jag hunnit titta på ett avsnitt av paradise Hotel Danmark, som är så jävla bra. Haha. Det kommer upp ett nytt avsnitt varje dag på tv6play, det rekomenderar jag!

We all need someone



Aah, det har varit så varmt idag, och blåsten blåser inte in på mitt rum tyvärr, inte ens när man står vid fönstret. Och nu kom jag iofs på varaför, eftersom det blåste från andra hållet på huset, om ni fattar. Men jaja.

Jag har iallafall badat och ätit pannkakor nu på kvällen, och nu funderar jag på att (snart) slå på en film. Hide & Seek ska jag se, hoppas den inte är så läskig bara...

SPRALLIG



STOLT



STILLHET





Det heter ju smörblomma....


Haha. Han äter en smörblomma.




Sen bad jag honom och titta på kameran, och då gjorde han den här minen, haha.

Hands up, catch this feeling



Aah. Jag har legat vid en sjö hela dagen idag. Så skönt i vattnet...
Sen har jag iofs hunnit med att baka muffins och kladdkaka, så just nu är jag jättemätt. Men ändå.

W580i VS. W205 (Och historien om när trasiga skärmen plötslig fungerade så att jag kunde spara alla nummer från telefonen till sim)





Jag vet inte om ni visste det, men min gamla telefon har gått sönder. Min gamla, fantastiska W580i. Jag tappade den, den gick i 5 delar och skärmen vill inte funka. Så jag köpte en ny telefon, som för övrigt var ett riktigt dåligt köp. W205. Hörs ju till och med på namnet att den är sämre än den andra. Så otroligt långsam! Men, 600 kronor, kunde inte motstå den.

Hur som helst, skärmen var som sagt sönder, vilket också betydde att jag inte kunde spara kontakterna till simkortet! NEJ!!! Testade med simulation (?) på sonyericsson.se men det funkade inte, det ville sig helt enkelt inte när man inte såg.

Men idag, slog jag på telefonen en sista gång för att kolla, och vad hände? Skärmen funkar! Den är inte bra, men så att man ser lite. Så jag kopierar över kontakterna till sim, och det funkar. Tack gode gud eller vem som nu fixade telefonen i dom tre minuterna <3

Gamla vs. Nya

Ni ser väl den nya? Liten skärm, plastig, och det är bara början..

We all gonna die

Var det bara tre timmar sen?
Verkligen
Tiden måste räkna fel, det kan inte vara så
Nej. Bra, nu har vi bestämt det




Vad gör ni en sån fin dag som denna då? Sjäv låg jag ute nån timme och solade men jag tror att jag började få solsting eller nåt, för jag känner mig febrig och har ont i huvudet fast jag inte låg med huvudet i solen. Okej, den slutsatsen blev inte som jag tänkt men ärligt talat, skitsamma. We all gonna die anyway.

Coast Guard




Jag har...

Satt in nya designen, om ni har sett det. Sommar! ;)

Gått i massa affärer
, i både Uppsala och Stockholm.

Varit på Fotografiska museet (?). Dom hade världens finaste café, med "skyltfönster" ut mot Djurgården. Alltså fönster stora som skyltfönster på översta våningen ut mot vattnet och bla. Gröna Lund på andra sidan.

Sett Eclipse, ingen superbra film i sig men absolut bra gjort efter det som den har att gå på (boken).

Inte kunnat sova, eftersom det gick en mus i taket! Huuu'. Jag har iofs inte kunnat sova på en tre dagar eller så, även utan mus, men ändå.

Längtat till Lars Winnerbäck om en vecka! :D (Okej, 6 dagar nu då kanske man säger...) I Linköping, är inte hemma när han är i Gävle..

Köpt lite saker, mest hårgrejer faktiskt, haha.

Ätit på Burger King (L)

RSS 2.0