Ligger ute på studsmattan och steker

Jag älskar vårt internet som räcker ut hit (L)



Jag ser lite dåligt på skärmen bara, för solen lyser på. Så jag ser inte riktigt hur jag ser ut. Men annars får jag väl bara bjuda på mig själv för en gångs skull.

Prova inte detta hemma

Nu har jag städat under spisen i hemkunskapen. Alltså när man drog fram den och ja... Det var jättetrevligt, vekligen. Massor av helt gråa matresten som satt fast i golvet. Satt i typ en halvtimme med en halv kvadratmeters golv. Jag mår illa...

NÄRBILD




Twitter?

Någon som Twittrar ? :)

I pretend that your not real





Utkast: Maj 28, 2010


Morgon



Monets japanska bro

Nu har jag varit och tagit bilder till bilduppgiften som ska in senast fredag. Hur det gick får ni se senare, men jag tycker iaf att jag lyckades! Jag har "avbildat" Claude Monets japanska bro, alltså tavlan som han målat. Men, i fotoform nu då. Spännande att se hur det blev.

Alla prov i slutet

Sådär, ett av veckans (vad var det, typ sex?) prov färdigt. Det gick sådär, menmen. Engelska "läxförhör" nu. Typdikt engelskaläraren att döpa allting till läxförhör så att hon kan sätta dom fast det redan är massa prov.

"BRB"



Åh, jag blev så less på Kissie som skrev brb klockan 14 och inte har uppdaterat sen dess, så nu måste jag skriva nåt. Jag har ätit smörgåstårta från igår till middag och om 20 minuter ska jag plugga i 2 timmar. Bort med allt onödigt på datorn och plugga massor. Lycka till...

Och så fick det bli en trädbild mellan konfirmationsbilderna också.

Tänk bort mikrofonerna






Hemligheten






Wallander + redigera bilder

Jag orkar inte klona bort sladden.

Dom två första från konfirmationen


Bara för att göra er lite nyfikna ;)

Nej, men dom senare är faktiskt mycket bättre. Men ni kunde ju få se det här bara nu tänkte jag.
Ni som vill ha bilderna, ta dom inte härifrån. Jag skickar dom sen, när jag har redigarat klart alla.

Kristen?

Idag ska jag testa objektivet ordentligt. Konfirmation för vännerna är lika med massor av bilder! :D

Jag själv, odöpt som jag är ska sitta i bänken. Orkar inte döpa mig nu, så det blir ingen konfirmation för mig. Men nu kan jag ju fota istället!

Tamron 28-75 f/2,8

Det är mitt nya objektiv. Det är en "bli vuxen-present" från min pappa (lite mamma också) eftersom jag inte ska konfirmera mig. Det har ett jättelångt namn, men det är bara massa förkortninger och grejer.

Vi har tittat på det här jättelänge, men i Umeå... Sen när vi iaf tyckte att hon kunde skicka ner det var det sålt. Men då hittade jag ett annat i Uppsala. Så pappa var och köpte det igår på väg hem från Göteborg.

Så nu har jag det! Begagnat för 3500, lite väl dyrt kanske men ändå. Det är ju inte jag som betalar.

Färgerna är... så bra! Till skillnad mot det gamla 50 mm. Jag älskar det. Både färgerna och objektivet ;)<3







NYTT OBJEKTIV!!! :D


Anna och mitt nya objektiv på bilden ;)

Jag borde plugga NO, men detta är vad jag gör istället




Signaturen = fail

Locked up in your house

Idag har jag varit på "avslutningen" av utställningen. Den var... inget speciellt. Massa folk som gick omkring och typ inte ens såg mina bilder eftersom dom stod i dålig vinkel.

Jag måste sova ikväll. Den här veckan har jag inte alls sovit bra.

Resultatet av bakningen


Miljökassen

När jag cyklade hem blev jag sugen på kladdkaka, så jag letade igenom skåpen här hemma efter lite roliga saker. Sen hittade jag ett recept på internet också. Men såklart har vi inte tillräckligt med ägg...

Så då var jag tvungen att cykla tillbaka igen och handla. Ägg, grädde och daim. Ca 40:- kostade det, riktigt billigt.

Men iaf, jag tog med denna extremt snygga typkasse. Min pappa håller på med sånt, han skulle bli jätteglad om han visste att jag hade lyssnat på honom. Jag kände mig jättetöntig med kassen...

Men det var mest för att jag skulle kunna frakta hem äggen, satt jag kunde ha den på axeln. Det kan jag inte med en platspåse.

Nothing special

Okej, i mitt liv just nu händer detta:

Jag har varit på konfirmationsläger fast jag inte ska konfirmera mig.
Jag har varit jätteglad för att det är alldeles grönt ute.
Jag har solat en del.
Jag har kanske fått en liten bränna.
Jag har klippt mig.
Jag har varit och shoppat lite, kanske ett skolavslutningslinne.

Okej, snabb genomgång bara. Nu ska jag steka pannkakor!

Orkar inte just nu

.

(Anna) bjuder på mig

Jag vaknade till en riktigt dålig dag och gick runt och deppade, tills jag hittade jätteroliga bilder på mig på bilddagboken från lägret. Då blev jag på damphumör. Bilderna var jättefula, men jaja. Nu drar jag härifrån, hej.

Syrran gästbloggar

hej jag har en storasyster som är dum ibland och snäl ibland.

/Elna

VÄDRET!

Hela lägret har det regnet (inte riktigt men iaf) men nu, SOL! :D


Kommer hem på lördag

Konfirmationsläger

Skrivare

Idag ställde jag först upp mina bilder på biblioteket. Skrev lappar och sånt typ, och sen ställde upp dom där. Sen har jag suttit hela eftermiddagen med  en intervjuv i en ljudfil och skrivit i ett dokument. Det var mycket svårare än vad jag trodde. Tog evigheter, verkligen. Men nu är jag 300 kronor rikare iaf.

Nu ska jag packa till konfirmationsläger i helgen och sen blir det datorn tror jag. Som jag förresten spillde vatten på idag. Den verkar funka ändå, tack och lov!

I dina ögon blir dagen grå

Tjoho. Jag och pappa var in till Valbo idag för att köpa en ram till utställningen nästa vecka. På IKEA, hade redan tre ramar men ska ha fyra bilder. Då finns inte just den ramen! Men det hängde 12 stycken på väggen, så vi tyckte ju att vi kunde få en av dom. Men hon typ, nej...

Sen hämtade hon en annan ur personalen, han typ var jättesnäll och gav oss utställningexet. Så tack och lov har jag alla ramar nu, och färdigfixade och allt. Hänger upp imorgon och sen börjar det på måndag.


Ni får se bilderna sen ;)


Vad ska jag säga?

Oops. Igår pluggade jag, tittade på webbtv och målade naglarna. Idag ska den jobbigaste so-uppgiften någonsin lämnas in. Nu är det matte och vi har prov nästa vecka så jag måste jobba nu!

Och sen idag ska jag in med pappa och köpa ramar till den där utställningen.... Mitt namn sitter uppe på nå afficher över hela skolan nu...

GEMENSKAP



PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG


Samtalsfrågor till en novell... Jippie!

Plugga/Sova?

Egentligen borde man antingen sova nu så att man orkade plugga imorgon eller plugga nu och sova imorgon. Jag orkar inget av det. Istället ska jag titta på filmer på youtube :D

Jag är redan uppe



VÅR NU!

Jag gjorde färdigt den

Tjooho. Ny design nu. Jag gjorde om nästan allt, den såg inte alls ut så i början idag. Men nu gör den det. Som ni kanske ser, annars är det bara att F5:a den.


Litet kollage på nya designen.


Blåsippan ute i backarna står



Jag ska göra färdigt min design som jag har hållit på med i evigheter ikväll.

Byta sida på gatan om man mötte dom ensam?


Idag var klassen inne på gymnasiet en timme och tittade runt, det finns inget särskilt att säga om det förutom att jag faktiskt kände mig rätt cooool.

Men, sen skulle vi ta bussen hem, då kom det tre killar med värsta militärgrejerna på sig. En hade gasmask, en hade militärhjälm och typ massor av kamoflagekläder på sig och den tredje hade typ en gammal ishockeymask på sig, en vit (kolla här om ni inte vet) och hade värsta macheten i handen. Fyfan vad läskig han med masken var!

Såg ut som typ någon värsta mördare eller nåt. Dom gick in i en affär, jag trodde att dom skulle råna den.

OM ni inte fattar hur läskig masken var så var det en sån här, vackert ritad av mig:

Söndertränad





Idag har jag tränat sönder mig. Vi hade först bugg i skolan, sen någon aerobics/latin/nåt annat grej som iaf var jättejobbig. Sen red jag två timmar, och om ni undrade så har jag jätteont överallt just nu...

Ram runt inläggen

Jag är stolt över mig själv. Jag har fixat ram runt inläggen nummer två i mitt liv idag. Kika in här på den snygga design jag har gjort! Om ni inte fattar vad jag menar. Första gången jag gjorde det tog det evigheter, men nu gick det snabbt, blev bra, asså ja... Jag blir ju lite stolt över mig själv här! :D

Sista avsnittet av Andra Avenyn

Ikväll sänds sista avsnittet av Andra Avenyn. Jag tycker att det är jättesorgligt. Har tittat på det sen det började och nu är det slut. Känns verkligen inte bra. Jag vet inte vad jag ska skriva heller men ja. Jag ska iaf poppa popcorn ikväll till Andra Avenyn.

Ser det verkligen ut som att jag bryr mig?


Resten av dagen har vi förresten krattat

Snart är det konfa. Dom andra ska prova "kåpor"... Hha, undrar vad man som o-konfirmerande ska få göra.

Sitter iaf i sanden vid gungorna och lyssnar på musik typ. Har ätit tre glassar idag och snart blir det fika på konfan hoppas jag iaf. Usch så tjock jag är.

Simmat




Jag var och simmade idag i Sandviken, 1km. Det är ju riktigt jobbigt att simma! Men det känns bra iallafall.

ANONYM



Hej det är Jonas, jag vill vara anonym.





















Dagens köp


Lyckad joggingtur

Joggade i 25 minuter, tills det inte fanns någonstans att springa. Då kom jag in i någon snårskog, skulle gissa att den var mörkgrön på kartan, för visst är det det som är typ svår skog? Iaf, tog mig typ evigheter att ta mig ut därifrån.

Sen, kom jag iaf till vägen, men då såg jag tre rådjur, så jag var tvungen att gå dit. Vis tod typ 5 meter ifrån varandra och glodde, men sen hoppade dom iväg. Så gick jag efter, för att typ se om jag kunde se dem igen. Det gjorde jag inte, däremot kom jag ut på ett kalhygge som var som en sjö. Allt var superblött, och ja... Det tog mig ännu längre tid att komma ut från kalhygget.

Jag kom iaf hem efter en dryg timme. Med blöta skor...

Finns det en, eller finns det tusen..?

Jag ska dra ut och jogga nu, efter Ellens inlägg. Igår kände jag mig sjuk, men idag är det inte så farligt att jag kan hoppa över det. Hoppas att jag har batteri i iPoden, för där följer jag inte Ellen...

Jadå, inte överdrivet mycket men det lär hålla den timmen jag ska ut iaf. Hej med er!

With flowers in my hair



Det ser inte ens ut som att det var sol ute på bilden. Men det var det. Om ni undrade...

Nu är det vår då

Gårdagen var ungefär som förra sista april. Orkar inte riktigt dra den typ Kräbäck och Fors var det väl.

Jag ska ut och fota nu har jag bestämt, så förhoppningsvis blir det lite bilder sen.

RSS 2.0