Tråkigt fint inlägg

Just nu sitter jag hemma hos Saga i köket, äter knäckebröd och bloggar. Trevligt. Bara kanterna som är goda egentligen men ..
Åkte hit imorse, buss och tåg. Kortläsaren på bussen var trasig och konduktören hann inte bak till oss på tåget så jag fick åka hela vägen gratis. Sen var jag och Saga på ICA. Vi skämde ut oss två gånger var. Mohaha, jag typ blockerade vägen för en gubbe som jobbade på ICA. Jag blev jätterädd när han kom och bad mig flytta mig. Haha.

Nyårsafton idag. Känns inte som det. Kanske kommer en återblick med bilder när jag kommer hem. Kanske. Och gud vad roligt inlägg det här blev nu då. Men jag har precis läst min favoritblogg och han skriver typ så här tråkigt. Men jag älskar den ändå. Så nu är jag helt inne i det. Men ni får väl ha ett fint tolvslag och typ, inget mer...

Armband som doftar

Jag hittade armbandet iaf. Jag köpte det på Kicks och det luktar parfym xD

Men, nu har jag suttit hur länge som helst och laddat in Kent-boxen i iPoden. 10 skivor. Kul liv man har.
Men nu är jag strax klar iaf och ska ut. Det behövs, för jag tror snart att jag får elektronik-ontihuvudet. Mhm, sen åker jag till Knivsta imorgon, men vi hörs säkert mer ikväll.


Denna maskin innehåller nu 10 Kent-skivor...

Min otursdag. Är den den 13:de idag?

Var i Sandviken och Valbo idag, rean var helt utplockat och tråkig, köpte en tröja, mascara och armband och inget var på rea. Är rätt nölj ändå. Ända tills jag tappade bort armbandet. Ligger någonstans här hemma men jag hittar det inte. Surt.

Sen köpte vi Guitar Hero också, inspirerade av kusinerna. Ett typ band-set eller vad det kan heta, en extra gitarr och Guitar Hero 5. Haha, och det var spel med båda dom första grejerna, samma spel dessutom. Så om ni har lust att köpa ett Guitar Hero spel så säg till.

Men det var kul ända tills vi slog på, när det visade sig att två knappar inte funkade. Då funkar det ju inte att spela... Äh, allt blev skit idag. Nice att man slipper det här ett par dagar iaf, haha kan behövas..

Mina julklappar 2009

UPDATE: Fick en usb-laddare också, så att man kan ladda iPoden.



1. Fotobok  2. Fotobok, del två  3. Gråfilter  4. Motljusskydd  5. Litet stativ  6. Objektiv, Canon EF 50mm 1.8 II  7. Mössa  8. Diffusor till popup-blixten  9. Kent-box, Kents 10 första album  Finns inte på bild. 1030 kr och ett armband.

Mm, helt ok eller bra kanske man ska säga. Vissa saker förstod man ju att man skulle få, efter att ha sett paket och så, haha men motljusskyddet, stativet, mössan och Kent-boxen var överraskningar, och bra sådana. Den bästa klappen var iaf objektivet.

Hemma igen

Nu är bara frågan om man ska skriva ett långt inlägg om vad man har gjort eller strunta i det? Jag tar nog det sistnämda när jag tänker efter. Men jag har iaf varit på Öland, Löttorp i mormor och morfars sommarstuga som nu inte var någon sommarstuga längre utan en vinterstuga. Äh, sluta med sktsnacket nu. Firade jul där och åkte vidare till Linköping och kusinerna. Har varit rätt kul borta men alltid skönt att komma hem efter att varit borta länge.

Hoppsan, blev visst jättelångt med bara det. Kommar iaf inte (hehe) om mina julklappar imorgon, och kanske lite bilder från veckan om ni vill se? Har tagit knappt 1000 bilder så det finns att visa om ni vill se.

Imorgon ska jag också fixa lite med designen igen. Får stora problem på att alla inte har samma webbläsare. Men men, det... Jag vet inte. Mhm...

Omg vilket tråkigt långt inlägg. Måste lätta upp med en bild. Så att ni vet vad ni väntar (skojar...).


Oredigerad testbild men..

Mitt första god jul i år!

Well, ni kanske ser att jag har bytt design, den är inte helt 100% färdig, tex. så ska ju bloglovin-grejen vara en länk men den är bara det på förstasidan vad jag vet, och så är det lite mer saker som ska in också, men det får bli när jag kommer hem. Det finns lite kul saker att "upptäcka", så ni kan ju leta efter dom om ni har lust.

Men nu ska jag önska god jul, för sen är man ju borta, så GOD JUL då allihopa :D<3


Första riktiga betygen

Avslutningen gick rätt fort, fick betyden på slutet också, det var väl lite bättre än jag trott, det var några som jag inte visste om jag skulle på G eller VG på, men jag fick VG  :D
Det blev iallafall 9 Vg:n och 3 G:n. Kanska säger lite mer i detalj när jag kommer hem om ni vill, men då får ni säga det.

Sen har jag packat för en vecka i en stuga på Öland, massa onödiga saker, typ gitarren, en stickning (xD) osv. Men det ska bli skönt att komma bort lite. Men det visade sig att vi inte har något bredband... Satan. Men det får väl funka, ta en liten datorpaus ;)

Dagens mycket vackra outfit!



Jullunch idag med hela högstadiet, våran klass ordande och hade bestämt Bynäs-tema xD
Nä, jag tycker faktiskt att det var mycket vackert!  ^^

När jag ändå skriver det här kan man ju skriva lite mer, måste egentligen gå härifrån nu men ändå. Var som sagt jullunch idag, sista dagen i skolan och ah, ni fattar. Var lite rörigt (läs mycket) men det blev ju rätt bra till slut iaf. Hm, var det något som är värt att nämna? Nä, jag tror inte det.

Ska iaf gå och välja kläder nu, till skolavslutningen ikväll, haha lite sent ute eller? xD
Nä, men jag tycker inte att julavslutningen är en så stor grej så jag har inget nytt, får väl tå nåt gammalt som man inte haft på ett tag så det kan se nytt ut.

Sen ska jag packa också, för imorgon på morgonen ska vi åka till Öland. Dom räknar med att det tar 9 timmar, det blir ju en nice biltur, eller inte...

Jaja, ska skita i julklappen i år, och hem och sitta vid datorn och packa på kvällen ist, så det blir med updat. då :)

Ett virus har blivit upptäckt

Fan vad förbannad jag blir. Har fått virus på Msn, som skickar vidare sig själv. I hate it. Vafan, sorry alla ni som har fått det, tack Martine så jättemycket som skickade det till mig... Närå jag vet att det inte var ditt fel men vafan.
Sitter viruset i datorn eller i min adress, räcker det med att skaffa ny msn? Eller försvinner det av sig själv? Den skickade två gånger, nu vågar jag inte logga in igen, men någon datorkunnig som kan hjälpa mig, vad ska jag göra?

Jag är en mördare, inget tvivel om saken

Det här har jag gjort idag:

- Dödat en spindel.

- Varit ute och fotat, med högsta ISO. Upptäckte det när jag kom in och gud vad besivken jag blev.

- Fixat lite med en ny design som ska upp innan jul (har jag just bestämt).

- Fått elektronik-ontihuvudet.

- Rullat köttbullar.


Spindeln låg i diskhon, så jag skulle ta upp den och fota och sen sätta den på något ställe så den överlevde men så tog jag upp den, och den kröp så äckligt. Jag blev jätterädd. Kastade den på en tidning och sprang med den till altan, och kastade av den. Några minusgrader där ute antagligen. Den blev helt förlamad. Jag var tvungen att peta på den. Den kurade ihop sig till en liten boll och jag fick ont i hjärtat. Men jag var fortfarande rädd för den, så jag drog in den under trappen där ute och hoppades att den skulle tina upp och krypa in i väggen. Men det tror jag inte att den gjorde, så den frös nog ihjäl stackarn. Jag tycker seriöst att det var hemskt, att se den ligga där helt förlamad av kylan.

Ja, fotograferingen. Tog typ 400 bilder, kom in och laddade över till datorn, började kolla på dom. Ser att dom är jättebrusiga, sätter på kameran och ser att ISO't står på 1600. Jag blir så besviken på mig själv! Hädan efter kommer jag alltid kolla ALLA inställningar innan jag börjar fota.

Designen är den absolut mest avancerade grej jag någonsin gjort. Inte designen då utan kodningen. Jag fattar inte hur jag ska blir klar innan jul, vi ska bort då och då blir det bara bärbara datorn, vilket betyder ingen tillgång till designen.

Elektronik-ontihuvudet. Ja, när man bara har gjort elektroniska saker hela dagen, i mitt fall datorn, så får iaf jag ont i huvudet. Det fick jag idag.

Rullat köttbullar till julbordet, mormor och morfar orkar tydligen inte göra dom, så det fick vi göra. Men dom blev goda iaf.


Jaha, så trevligt att läsa allt detta, min extremt roliga dag. Och inte har jag någon bild att bjuda på heller, eller jo kanske har jag det förresten... Jaja, ska sova snart. Imorgon är det rätt mycket att fixa. Och så har jag bestämt att jag ska ut och fota igen, men lägre ISO denna gång. Här får ni iaf se en mycket vacker bild med ISO 1600.


Kolla på det mörka längst till höger så ser ni bruset...


.

Tävlar igen med samma bild, ingen av tävlingarna hade som regel att den inte får ha tävlat innan, så jag antar att det är ok  ^^


Temat är en speciell känsla, och detta är en helt spontan bild men den säger mig glädje, och kanske att hon inte hade väntat sig att få det hon fick. Vad tycker ni andra?


Tävling hos Matilda i sammarbete med tvspelsweb, anmäla dig? ;)


.


Omg, I love Evas uttryck, helt spontan bild också, från i höstas :)

Tävlar hos Rebecca, i denna tävling som är sponsrad av tvspelsweb.se.

Igeland 14 år.


Nikon FM2



Coolaste kameran ever? ;)

Sagas mammas gamla kamera, med film. Såå tuff, lugnt tuffaste kameran jag sett :P


Framkallat bilder



Pappa har framkallat bilder, för det årliga fotoalbumet till släkten, och jag tänkte att lite förstoringar skulle ju inte vara fel att ha, så jag tog också med några... Om det nu inte vore så att pappa inte hade glömt att beställa min förstoringar, så jag fick småbilder... Jaja, det är lite fina bilder som typ... aa, bra lix, och bilder som betyder, minnen (L)

Sen sa jag till pappa att han kunde få ta några av mina bilder, och då tar han såklart dom FULASTE han kan hitta på mig -.-'
Men jag har konfiskerat (stavas?) dom, gömt dom asså xD


Julbild kallas det

Haha omg, världes sämsta julbild, men jag skiter i att bry mig xD

Igeland 14år

Jag är med och tävlar hos Sara Marklund om en reflexskärm från Tvspelsweb. Mer om tävlingen.


Silverkulor

Fototävling hos C.Lundström, i sammarbete med tvspelsweb.se.


Haha, temat är "min bästa bild", och det är INTE så att detta är min bästa bild, men jag orkar inte leta upp någon gammal fin, tar en oredigerat från helgen ist, sånna där "silverkulor" är det, typ strössel xD


.



Fototävling hos Gilraen i sammarbete med tvspelsweb och vinsten är en reflerxskärm.


.



Fototävling hos Ugglapuggla i sammarbete med tvspelsweb.se och vinsten är ett close-up filter.

Jag heter Igeland och är 14 år.


"Julshoppingen"

Gick runt i Gävle igår också, hade tänkt julshoppa men det blev bara en julklapp xD


T-shirt och pincett (xD) från H&M , Bok från Bokia och färgglad tröja från BikBok.

Ja, julklappen är inte på bild förstås, men den var till mamma iaf. Men jag kom faktiskt på vad jag ska saffa för julklappar, så jag är nästan klar med dom faktiskt :D


Lars Winnerbäck 5/12-09 ♥




Förband + huvudet på personerna framför oss.


10 minuters väntan innan Lars började.


Konserten börjde med en liten film.


Och sen började det... 



Tuff ljusshow.




Hade med familjens IXUS, inte världens bästa och vi satt inte så jättenära, så inte så särskilt många bra bilder, dessutom tog batteriet slut före halva, men skitsamma  :)


Men konserten var heeelt fantastisk, går inte riktigt att beskriva faktiskt. 21.30 när han körde Hugger i sten, helt ensam på scenen, endast Lars och gitarr, jag dog seriöst, hela publiken, och då menar jag alla (även min granne som jag inte hörde sjunga alls annars) sjöng med, Lars var helt tyst en refräng och bara publiken fick köra, och det var så fint  :')

Sen 22.00 när det han körde Jag får liksom ingen ordning, sånt drag har jag aldrig varit med om. Helt sjukt.

Jag tycker synd om er som inte var där, det fanns ganska mycket platser kvar, eller, kycket kke det inte var men knappt 100 st iaf, långsidorna högst upp, kke inte dom bästa platserna men ändå. Men iaf, för er så har jag fixat denna lista, låtarna i rätt ordning och allt, kke mest för mig själv iofs men även för er.

LARS WINNERBÄCK! Konsert 5/12-09 <3
(Spotifylista)


Ni som var där, ni får gärna hjälpa mig med låtar + ordningen, jag minns inte riktigt.


Glitter

Ååh, hade skrivit så fint men det försvann  :'(

Anna och farmor har sagt att dom tycker att jag ska uppdatera mera igen, så det är för deras skull jag gör det nu. Och farmor, jag visste inte ens att du läste min blogg längre, du måste ju kommentera så att jag vet!  :D
Du trycker där det står kommentarer under inlägget, sen skriver du något i rutan och skriver typ "Farmor" i rutan där det står namn. Sen trycker du bara på skicka så blir det bra  :)

Jaha, bli väl lite bilder nu då  ^^







RSS 2.0