Memories in blue


EFTER VINTER KOMMER VÅR


RUMOUR HAS IT


MUFFINS

Råkade hitta recept på dessa muffins igår och lovade att baka och bjuda mina vänner.. Så det gjorde jag. Ovan är iallafall Hannahs muffin och bild. Eftersom recept önskades så har ni länk här:
Vanilla Cupcakes with Chocolate Buttercream Frosting
Och det är då vaniljmuffins med maräng-smörkräm ungefär. Vill bara säga detta: receptet är för minicupcakes vilket jag inte märkte förens efteråt, haha. Och man ska stå och vispa marängen i 15-20 minuter vilket är väldigt jobbigt om man har vanlig elvisp..
Men goda var dom iallafall!!

Började dagen med lite skridskor!

Ovan ser ni Eva, Julia, Sara & Alicia på iiisen! Hade även en mycket vacker bild på mina alldeles för stora skridskor som jag fick låna men den har mystiskt nog försvunnit... Dumma telefon.

ALL DAY, ALL NIGHT

Men tjeena! Var ju ett tag sen sist man bloggade sånna här egobilder, så tänkte att det kunde ju vara trevligt. Denna dag började med att jag tog tag i historian som ska in på onsdag, skrev i cirka 3 timmar oooch lyckades nästan bli klar! Hade knappt börjat innan så det var ju väldigt bra. För alla som vill veta är det det intressantaste arbetet någonsin, om Gysinge bruk. Som om någon brydde sig liksom. Sen har man ju mest skrattat osv resten av dagen. Nä, men vi kan säga det endå.

FÖR DET VAR DU SOM FICK MIN FALLSKÄRM ATT VECKLAS UT

,
'
Ja, det är som sagt snart brorsans födelsedag och därför har vi idag bakat tårta. Håller även på med ett reportage om honom så passade därför på att ta några "reportage-bilder", haha.. Detta är då några av dom!
Och här är en låt jag och Oskar sjungit på heela dagen. Ganska skön alltså: Fallskärm

DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD

Tjena! Idag har jag varit i Gävle ätit sushi, och köpte även en födelsedagspresent till min bror. Han fyller på alla hjärtans dag som det kärleksbarn han är, haha... Imorgon ska vi äta tårta, fett taggad på det liksom. Även fast jag redan ätit tårta denna vecka.. Herregud.
Och ovan syns lite skog och snö, två små bilder jag tog för några veckor sen.

VART TOG DEN DÄR ELDEN VÄGEN?

Saknar hösten. Och längtar till sommaren.

CAN YOU HEAR MY HEARTBEATS?MANGE BJUDER PÅ FEST!

Ja just det, glömde ju nästan att jag fotade MangeMakers också. Här är några bilder, här finns 3 till.

YOU DON'T NEED TO CONTROL ME


MEN GUD ÄR DET MANGE?!?!?!??!

Tjenare! Jag hoppas att ingen som bor i näheten av Sandviken har missat att MangeMakers kommer hit ikväll?!?! Jag taggar iaf fett till det. Nu blir det väl lyssna på lite Fest hos Mange, vad annars?
En annan sak; ser ni korset i mitt vänstra öra? Haha jag har börjat töja det! Fett coolt jao. Just nu sitter Evas navelpiercing i men ah.

-


RSS 2.0