BROWNIE

Looook! Färgade håret i tisdags när Eva satt och våldtog min blogg... Ja men tack. Ja alltså först var jag inte så nöjd med håret men nu har jag väl vant mig. Färgen ska förhoppningsvis bara sitta i någon månad också så får stå ut så länge. 

I väntans tider

Hejdu hejdu!
Sitter här vid Jonnas köksbord och väntar på att hon skall pallra sig ur duschen!

Kan väll passa på att säga att om ni kikar in här på Jonnas blog för första gången så tycker jag att ni borde stanna kvar och fortsätta läsa! För Jonna är en väldans duktig fotograf, duktig bloggare, snäll, fin, rolig och ni kommer att tycka om henne och hennes blog super mycket!

Har lite tråkigt så jag hoppas att Jonna kan förlåta mig för detta lilla inlägg.Förlåt för inlägget!

Nu kommer hon visst så ha de bra!

Puss hej leverpastej
// Evajosefina.devote.se

 

FÖDELSEDAGSPRESENTER

+ en dammsugare, cash och en tröja typ

HUNGRY FOR THAT FLESH OF MINE

Dagens pepplåt: David Guetta – She Wolf (Falling to Pieces) [feat. Sia]
fyller fan år imorgon! inte varje dag direkt. 

HÖST

Idag regnar det. Enda som är bra med det egentligen är att jag kan ha på mig denna gröna tröja min mamma stickade någon gång för massor av år sedan. Har planerat i typ två veckor att ha stickad tröja på mig när det regnar nästa gång och ja - this is the day.
-
En annan sak: Det kommer så mycket bra musik nu! Här ska ni få höra några av mina nya favorit-höstlåtar:
Wiley – Heatwave - feat. Ms D
Dada Life – Feed The Dada - Radio Edit
Sjukstugan – Zig Zag feat. Skizz
Ken Ring – Själen av en vän - Radio Edit
Rihanna – Cockiness (Love It) Remix - Explicit Version
Kanye West – Clique

Välkommen hem till miig!

Äntligen har jag tagit och fotat min lägenhet. Har lovat ett sånt här inlägg sen jag flyttade in i maj, men det har helt enkelt inte blivit av för jag har inte känt mig färdig med den än. Igår städade jag lite och så kom jag på att borde fixa det här - så det gjorde jag. Hoppas att ni gillar det fastän det är seent ute osv! -
 
Hallen! Hatthylla till vänster om dörren och rum till höger (när man kommer in).
- Och rakt fram finns en spegel och en pall hehe och där är jag..
Till vänster är även badrummet. Hatar det för att det är ett gigantiskt badkar där. Gillar inte ens badkar. Skulle vara mycket bättre med en dusch bara.
-
Sen så rakt in i lägenheten är köket! Skulle egentligen målas om. Ska fortfarande kanske göra det men som jag visste så blev det inte av när vi inte gjorde det på en gång. Nu har jag dessutom nästan börjar gilla den gula tapeten haha... Ah vi får se men ska kanske målas om hur som helst! 
-
Till vänster i köket. Alla luckor är gamla skjut-luckor. Dom hatar jag också men tydligen så är dom jättemycket värda så får inte byta bort dom :(
-Ah och så hoppade jag övet att fota min disk men där är diskbänken iaf och lite av fönstret.
-Okeej, direkt till vänster från dörren är sov/vardagsrummet. Det som ni ser här är en spegel. foton, vinylskivor och en liten bit av säängeen...
-Och där är hela sängen. Och på andra sidan rummet är min garderob som jag ääälskar för att den är stor och för att den har en lampa i taket som är awesome. 
-Soffa. Ska köpa en ny. Och lampa och hylla och fönster typ. Detta är alltså bredvid sängen.
-
Och innanför hallen fast åt andra hållet är tjockis-teven och gitarren och garderoben då. 
-
Ah hoppas att ni förstod lite av hur det ens ser ut här. Kan ta lite roligare bilder en annan dag, på lite mer detaljer och så - det här var bara allmänt. Ha det bra :)

Flytta hem till mig???

Ja tack till alla dessa Ikea-prylar. Imorgon kommer ett inlägg som många frågat om ända sen i våras, gissa vad? ;)

Taggad på livet :)

Fika igår på Waynes med födelsedagsbarnet Eva (stora damen nu ju ;ooOo). Deras nya "rippled cappucino" är mycket god! Det var även andra fikan på Waynes den här veckan... Hehe. Sen imorse var det labb på naturkunskapeen. Jag och Julia lekte mikroskop-forskare, som ni ser på bilden. Kollade på mina kind-celler, trevligt. Ni vet att jag ska jobba på ett mikroskop-labb sen va? För jag var grym på dom där apparaterna. 

SUMMER '12

1. Tränatränaträna. 2. Åka bussen mellan mig och föräldrarna ett par gånger. 3. 7 sorters blommor på midsommar. 4. Solade på mormor och morfars balkong. 5. Itaaalieen! 6. Hitta finaste klistermärket. 7. Låna brorsans brillor och kolla på hans fotbollsmatch. 8. Sola på Öland. 9. Göra sushi. 10. Åka tåg genom halva Sverige. 11. Borsta tänderna innan tandläkaren. 12. Börja skolan! 
-
12 mobilbilder från min sommar. Kanske kommer några bilder från systemkameran sen. 

RSS 2.0