Valborg

Wihoo, vad dåligt jag har bloggat sista tiden!
Ikväll ska jag till Kajsa iaf, kan inte bestämma mig om jag ska ha jacka eller bara tröja.. Imorgon får ni se lite bilder från Berlin om ni har tur, nu ska jag klä på mig!
Här har ni en bild från förra veckan på mig, glad valborg på er! (:

SEG

Måndag idag tänkte jag skriva, men det är ju faktiskt tisdag. Har varit seg idag, fy.
Kom iaf hem igår vid nio, sov lite halvtaskigt och sen satt jag av skolan då, kom hem vid halv tre som vanligt men har ändå inte fått något gjort.
Nu håller jag iaf på att lägga in bilderna på datorn, egentligen borde jag redigera hela högen ikväll och framkalla ett par, men tvivlar på att jag hinner/orkar..
Tyvärr spydde jag på bilderna jag tog på mig själv nyss, så det blir inga sådana.

PÅSKLOV

Åh herregud vad fint väder det har varit idag!!!!!
Finare vår-vecka än den här får man leta efter, solen har väl varit framme varje dag har ajg för mig?
Jag har iaf chillat, solat, gått, cyklat, lagat en punka och packat idag. Detta är min enda dag på lovet när jag är hemma.
Imorgon blir det buss mot Uppsala, tåg mot Malmö och sedan ett nattåg till Berlin!
,
'
Jag, pappa och våra polerss' ska bara chilla runt i Berlin, och inte göra någiot särskilt.
På fredag åker jag vidare med tåg mot Frankrike och påskfirande hos mormor och morfar. Nästa måndag flyger vi hem, och på tisdagen börjar skolan igen..
,
Det är vad jag ska göra kommande veckan. Bloggar eventuellt medans jag är borta, annars hörs vi ju sen.. Okej, puss xx

RÅDJURSKÖTT

Idag hade vi friskis&svettis sista lektionen, så jag cyklade hem i de kläderna sen och tog en springtur när jag kom hem. Sprang i skogen, tittade väl ner i marken och tänkte på något annat... Och så helt plötsligt ser jag massor av grå/vitt grejs på marken, såg lite ut som jättetjockt spindelnät. Så jag halvstannade och tittade lite på det, vrider på huvudet, och ser.... ETT FUCKING HALVÄTET RÅDJUR!!!
,
Jag var typ en halvmeter ifrån det, tusen äckliga flugor flyger upp på mig och jag vänder mig om och springer för mitt liv typ. Det var vidrigt, ärligt. Det var verkligen så att man såg köttet, och det där på marken var ju såklart rådjurets päls.
Sen blev jag rädd att det skulle komma en typ varg och döda mig också... Jag tror inte att jag kommer springa där igen på länge.

Fet-tjock cheesecake alltså..

Jag har just dragit ihop en Cheesecake, mamma fyller nämligen år imorgon och det blir middag.. Jag fixar, var det blir får ni se imorgon (I hope..).
Hur som helst, jag gjorde cheesecaken efter tinkerbellas recept, och jag har bara en sak att säga om det - det blev cirka 3 gånger så mycket som det brukar bli (enligt det recept jag brukar göra alltså)! ;)
,
Ja, ganska nära kanten... Men det blir säkert bra! Haha...

SOLEN (L)

Superfint väder idag! Självklart har jag varit ute i solen ('sol-älskare' som jag är..), tog en kopp kaffe, sen drog jag igång med lite träning, och när jag var klar med det la jag mig och solade lite. Det var mycket trevligt alltihop faktiskt.
,
Annars antar jag att ni vill veta hur det går för mig och busvisslandet.. Det går framåt! Nu får jag ton nästan varje gång (typ..), måste bara höja volymen lite så är jag fit sen! Haha.
Okej, jag ska hitta på något roligare än det här nu. Vi hörs ikväll hade jag tänkt, have fun så länge! :D

Mod Solnedgangen

,
Wihoo, en vacker "musikvideo" jag spelade in efter att jag skrivit mitt senaste inlägg. Ja, alltså jag spelade in lite random klipp och sen la jag på musik. Men ändå. Bör också säga att detta är den mest avancerade redigeringen jag någonsin gjort på en film -  det ni!
,
Om ni tyckte att den var lite ful/dålig/b, så borde ni kolla in orginalvideon; http://www.youtube.com/watch?v=TvCWWATPWbs . Den är grym!
,
Okej dom har blockat musiken, så den är borta nu... :'(

BUSVISSLAR

,
Hej! Hur har ni haft det idag då? Själv har jag haft det waesome faktiskt!
Annars då? Jag sitter ute på trappan, lyssnar på musik, andas den fina luften och ja - försöker lära mig att busvissla. Har läst diverse forumtrådar (ja - flashback in my <3) och nu är det bara att öva!
,
Just precis på den där bilden där uppe lyckades jag faktiskt få till en liten ton - awesome!
Jaja. Ha det så bra, så hörs vi snart med lite busvisslingar! :D

I've got a pocket full of sunshine...

,
Idag har jag varit ute precis hela dagen. Eller, några timmar iaf. Klippte av kvistar, och brände upp dom. Sen spelade jag och min bror kubb. Jag vann (såklart :))
,
Okej det var rätt tråkigt. Men jag fick iaf grilla marshmallows :D
Ovan har ni några små bilder jag tog... VÅR!

Vi flyger..

,
Hade inget att göra på eftermiddagen idag. Klarade inte av att vara inomhus, så drog ut i trädgården och fotade.. mig själv, ja. Tänkte tvinga brorsan, men det fick vara.
Ska kolla på film sen, och äta upp mina gelehjärtan. Vi hörs, xx

Hur är Nokia C5 egentligen?

Nu är det såhär att jag använder min mammas jobbmobil just nu. Därför behöver jag en ny mobil!
Tänker köpa en för mina godisförbudspengar nämligen, och jag har börjat fundera på den här bredvid, Nokia C5.

Därför skulle jag vara mycket tacksam om någon som har en sådan/vet något om den kan tala om om den är bra?


Vet du inget om den där, men har tips på någon annan mobil? Här är
mina krav på mobil;
Nokia
1000-1500 kr
Spotify ska fungera
Internet bör finnas

Vet du någon som uppfyller det där? Kommentera gärna!


Förra gången jag köpte mobil skrev jag det först efteråt, och då visade det sig att alla visste att den sög. Så den här gången vill jag veta innan om den är bra/dålig!


5 mycket intressanta saker om mig

1. Det jag längtar till mest i mitt liv just nu (varje dag sen i somras..), är tills jag ska flytta. Till hösten alltså.
2. Jag har inte ens vågat fråga mina föräldrar om dom kan köpa nya B&J-glassar till mig efter att jag förlorade dom gamla. Jag är nästan säker på att dom inte kommer göra det!
3. Jag har ganska svårt att förlåta personer, speciellt om de bryter ett förtroende man haft. Då är man i stort sett död i mina ögon...
4. Jag har mycket svårt för att tycka att kändisar är snygga.
5. Danska är det sexigaste jag vet.
,
Jag vill verkligen inte ha en blogg som man läser ett tag, och sen kommer på "Fan, jag vet ju ingenting om den här personen!". Men det här var svårt.. Nåja.
Jag blev iaf utmanad av Evelin att göra detta, ska även utmana 5 nya, so here we go!
,
theannalife.blogg.se , byyllvaa.blogg.se , claran.blogg.se , caydens.blogg.se , karinjohannahellstrom.blogg.se , ni är utmanade (att göra samma sak som jag just gjort..)!

This place about to blow



ETT LIV UTAN GODIS...

,
.. har jag inte haft , men väl ett år. Ja, ni förstår va? Mitt godisförbud tog slut idag!
Ungefär sen allahjärtansdag har jag längtat till denna dag, för då fick jag dom fina hjärtana (tack birgitta!). Så sparade jag dom till... idag!
Sen så var jag ju också i Sandviken idag, så var och köpte lite godis där också. 2hg lösgodis och gott&blandat. Lösgodiset åt jag upp där....
'
Varför gör man såhär då? Jo, därför att man får 1200 kronor. Vad jag ska göra med dom pengarna får ni se imorgon, nu ska jag ta igen lite godis!
,
Nej det ska jag inte, för jag har faktiskt redan borstat tänderna.. !

It drives me crazy

BLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUE
Hittade lite gamla bilder som jag inte redigerat för ett tag sen, la skiten i utkast och glömde bort det. Kuljagvet.
Och så lyckas jag publicera det, när jag bara skulle tidsinställa det. Jaja skitsamma...

ÄLG

OMG vet ni vad jag glömde säga?!!??!?!
,
Igår cyklade jag en bit mot Gysinge, vid halv sju på kvällen typ. Och så kommer jag på cyklen runt en krök typ.. och där står en fucking älg!! Asstor, percis vid vägen. Jag tvärstannade, blev jätterädd att den skulle anfalla mig...
,
Alltså, det var kanske 25 meter fram till den. Men jag såg den, den stod där och det ångade som fan från den. Sen kom det en bil, efter någon minut typ, och då vände den och sprang iväg in i skogen.
,
Enda bilden jag har på en älg jaoo'. Från Skansen......

Dagens påstående

Vet ni, att för ett år sen var det påsklov?
sen påsk iår.....

Idag är jag snyggare än någonsin...

Hej på er!
Jajamen, jag är hemma igen. Kom hem elva igår, då stupade jag i säng direkt. Gick upp sex bara för det, och nu har jag duschat, käkat lite och faktiskt hunnit ta igen liiite här ute i cyberspace. Helt sjukt hur mycket det känns som att man missat, fast man bara varit borta några dagar.
.
Hur som helst. Ska strax pallar mig iväg till skolan.Tar väl cyklen i detta fina vårväder... Eller? lol..
Mm, ni får väl höra mer sen, sålänge får ni ha det så bra :))
Åh vilka fantastiskt normala bilder jag tog......

RSS 2.0