Force Since

Drar med mamma till Uppsala/Stockholm för shopping, fotografiska och Eclipse imorgon bitti. Kommer hem på torsdag kväll. Jag hoppas att jag ska hinna få upp en grej här först, men som det verkar nu får ni vänta tills torsdag eller fredag...


<-- Ledtråd ;)


The Orphanage

Badade och solade några timmar först med Anna, sen åkte vi hit och tittade på Barnhemmet. Sen åkte vi och tog ett kvällsdopp också. Det var jätteskönt i vattnet, speciellt nu på kvällen.


Bästa skräckfilmen enligt Maria ;)

En plats i solen

Så varmt det är idag. Jag drog upp fönstret helt när jag vaknade och lutade mig ut för att svalka mig lite, och det blev - ingen skillnad. Därför måste jag bada idag. Och sen måste jag bestämma en telefon som jag ska köpa imorgon, för min gick sönder igår. Eller vänta! Jag drömde att den funkade! Jag måste kolla, den kanske faktiskt har börjat funka....


Lambs.

Tog en liten promenad en eftermiddag hos Saga och träffade på dom här.

När mitt objektiv gick sönder

Jag hade precis kommit av tåget, och skulle ta upp min kamera. Så tog jag denna bild:Hm, vad är det dör för vitt skit på objektivet då? Tänkte jag och vände på kameran.... AAAAH!

Sprickor i glaset. Så jäkla rädd där ett tag, medans jag tog av uv-filtret, och jäkla glad jag blev när det bara var filtret och inte objektivet.
Så, nu  har jag fått uppleva uv-filtrets nånting. Jag har köpt ett nytt uv-filter för en hundring och inte ett objektiv för några tusen. Tack filtret!

Forever's gonna start tonight


Nu får jag fan börja uppdatera igen!


Hemma

Först jobbade jag som grönsaksbonde typ, planterade grejer mest. Jobbigt... Sen åkte vi iaf till Gotska Sandön, som är en sandig ö i östersjön, som är ett naturreservat eller var det kan kallas. Ah, ni får koll upp det själva om ni undrar något, jag vet inte.

Men där var det iaf... sandigt, dött, blåsigt och kallt i vattnet. Men, det var sol och faktiskt helt okej. Bilder kommer sen, när jag har hunnit redigera lite fler.

Sen var det midsommarfest i Alsike, det var tråkigt först, men inåt natten blev jag på bättre humör så då var det kul. Jag plockade blommor, men jag drömde inte nåt, vad jag minns iaf ;(

Nu är jag hemma, sen igår. Jag har huvudverk, men annars mår jag bra.

Jag jobbar

som bonde just nu, och har inte tid med er. 57-grejerna kommer när jag kommer hem. Ciao! ;)

Svar till anonym

Anonym:
Varför var de? Är det inte lyx?? :)

Svar:
Därför att vi åt upp det ;)
Det är inte lyx längre när det är slut.. Därför står det var och inte är typ. Eller jag vet inte exakt vad det står men nåt sånt.

Nu är det SOMMARLOV

Äntligen. Det har inte känns speciellt i år. Men när jag cyklade till Koversta och sen hem över åkrarna vid kyrkan, då. Det är sommar nu. Sommarlov. Känns så jävla bra. Betygen var bra och det känns bra inför 9:an i höst. Skolavslutningen var okej, ogillar alla tal och grejer. Men ändå. När 9:orna stod där uppe och sjöng, då fattade man plötsligt. Nästa år är det vi.

Hur som helst. Jag firar sommarlovet med en Ben&Jerry :)

"Bara att välja och vraka"


LYX


Det här är (var) iaf lyx för mig.

OFF

Jag orkar inte blogga just nu. Kanske kommer lite bilder då och då, men dagliga uppdateringar finns på min twitter, http://twitter.com/jonnaigeland . ;)

RSS 2.0