Släkten




Mycket dåliga färger på denna dator. Hoppas att ni har bättre!

Det är absolut inte nödvändligt att läsa detta inlägg

Konfrimation idag. Var rätt kul. Hallå, vi blev liksom fyllda av Guds ande. Ooooh, jag känner mig riktigt levande nu asså. Lekte lite också, haha äh, jag tyckte att det var kul iaf. Sprang hem sen. Det var jätteskönt. Kände som om jag kunde springa supersnabbt. Fast antagligen var det inte snabbare än någon annan gång. Men det kände så. Vilket roligt inlägg alltså. Måste skriva i rubriken att det inte är nödvändligt att läsa detta. Hej med er. ♥

Ooooh, vilket fantastiskt tråkigt inlägg!

Redigerad faktiskt nya bilder idag, men hann inte ladda upp dom på blogg.se eftersom det inte gick att logga in då. Så nu blir det väldigt tråkigt här. Men gjorde en sak nu ikväll iaf, men det blev ingen stor skillnad. Någon som kan gissa vad jag har gjort? ;)

Nya avsnitt av Vintergatan!


"Vid Vintergatans slut" är en fristående fortsättning på tidigare serier om Vintergatan. I nya serien handlar det om Miras dotter Billie, som hittar en rymddräkt i sin sommarstuga, och som plötsligt är på ett rymdskepp med uppdraget att rädda hela galaxen från att hamna i det onda Triumviratets våld. I nya serien träffar du även Peo, Mira, den galna Pax, Kapten Zoom, Femman, Benke Bengtsson och många andra rymdvarelser.
Text och bild från svt.se

Haha, det var ju typ ens favortivprogram när man var liten. Klocka sju ikväll börjar det igen med nya avsnitt, jag ska lugnt titta (H)
Fast det är säkert inte lika bra, men bara för att man alltid tittade på det förr.

Jag gillar att animera xD

Har varit och åkt skridskor och varit på ICA och köpt lite kul saker, som ni kanske får se ikväll, heeh. Just nu sitter jag och gör detta:

Just det, äter godis (H)

Tävlar hos KanDee



Tävling hos KanDee igen, om en "My  heart is not for sale" t-shirt. Tävla här, eller köp den på kandeeshop.se. Om jag vinner vill jag ha en i storlek S.

Ville bara säga hej


Aaaahahaha


Detta gör jag just nu ;)

Isak har så fina ögon på dessa bilder (tycker jag)


Canon EOS 400D , Canon 50mm 1.8

Från promenad förra helgen


Canon EOS 400D , 50mm 1.8

Lärare har ju aaaaalltid rätt, aldrig att dom kan vara försenade va?


Åkte bussen till Sandviken igår, rätt trevlig bussresa ;)
Nädå, men åkte till Gävle och "shoppade" lite. Kanske kommer lite bilder sen om jag orkar ladda över dem.

Musik nudå, synd bara att musikläraren aldrig år i tid. Wow, nu kom han, en halvtimme efter att lektionen börjat. Så kul asså. Idag ska jag STÄDA! Viktigt, ingen dator innan jag har städat. Shit vad drygt. Men jag måste städa, så det får vara så.

I skolan nu, klassråd



Jag vill ut



Canon EOS 400D , Canon 50mm 1.8

I'm on the..



Tillbaka vid datorn efter en halv semla. Har suttit vid en sån nästan oavbrutet hela dagen. Haha.

Sötnos :*

Som vanligt då vänner, rösta på mig? :)

Lite grönskiftande på min dator, grå på den andra datorn, hoppas att den ser bra ut för er helt enkelt



Canon EOS 400D , Canon 50mm 1.8

Sitter på stationär datorn nu, har redigerat bilder, och även gjort en annan kul sak, eller blivit medlem på nåt skit. Haha.

Jag längtar hem igen


Canon EOS 400D , Canon 50mm 1.8 , blixtdiffusor

Bästa bilden hittills på Isak sötnos!

Ser ni något särskilt på bilden?

39307eb2441fcdeba43ec016eedf98f6.png


Har varit typ snöstorm hela dagen, när man kommer hem efter att ha gått dom 2 kilometrarna hem med två feta tunga väskor så ser man detta. Vad ska man se då? Ja du, det kan man undra. Det borde vara en cirka en halv meter djup gång där. Fan pappa som inte skottade, fick man pulsa i snö upp till knäna också...


But maybe for to long...


Canon EOS 400D , Canon 50mm f/1.8 , blixtdiffusor

Gud vad jag älskar bilden till höger. Så fin, synd med den stökiga bakgrunden bara. Hoppas att dom inte ser lika tråkiga ut på era datorer som på min, för på nya bärbara är det verkligen jättedålig färg på mina bilder...

Var ute och åkte skridskor igen, gick inte alls lika bra dock då jag hade brorsans oslipade skridskor. Annars har jag suttit vid datorn i stort sett hela dagen. Hehe, riktigt bra där ;)
Blir iaf Paradise Hotel nu.

Curious


Canon EOS 400D , Canon 50mm f/1.8 , blixtdiffusor

.

Bingo

13.38

Fick webbkameran att fungera idag på tyskan, har hunnit ta en bild, sexig va? xD



Hehe, barnbok på tyska. Jaja, Karin är VÄÄÄÄLDIGT nyfiken på vad jag skriver här. Har iaf var kul idag i skolan, riktigt nice med datorer. Har rätt dåligt med batteri och orkar inte ladda förns jag kommer hem så. Men ska ta hem lillasyrran idag också, så kommer lite sent hem, tre kanske.

08.55

Sitter i skolan nu, tänkte gå upp i morse och skriva nåt fint här men det blev inte så, sov bort morgonen istället. För tillfället sitter typ 19 pers här med varsin dator, så nördigt xD

Oh no, nu kom läraren och tände ljuset. Stackars oss...

Svar till Julia

Ok Julia, det här är till dig xD

Katten är inte min, vi lånade den över helgen, men jag håller med, den är skitsöt.

Jag sa typ att vi nästan inte hade några datorer nu och att bara dom som hade det svårt fick använda datorerna. Haha oh ja, måste vara jättemycket som inte stämmer i tidningarna. Fast det där är det bara någon kommungubbe som har skrivit, han antecknade inte eller nånting.

Jepp, prao vecka 7. Vill helst vara på typ en tidning, tidningsfotograf eller på radio, men har inte fått någon plats än :(

SMART tips, då kan man köpa upp ett lager och äta typ under 15 min på helgerna, och när man är deppad xD



Hehe, bara till Julia, ni andra behöver inte ta åt er ;)

Skaffar sakta men säkert lite skridsko-muskler


Canon EOS 400D, Canon 50mm f/1,8 , blixtdiffusor

Har varit ute och åkt skridskor i en dryg timme, hade värsta bandyskydden och det hjälpte, jag vågade åka på och lyckades till och med med överstegsåkningen i en varvet. Och ja, jag är sämst på skridskor, jag vet.

Ska iaf byta dator nu men eftersom jag inta har några bilder där så ville jag uppdatera här först.

Jag på sandviken.se's förstasida


Länk till sidan

Jag sa inte ens så där, haha. Men bilden var väl helt ok iaf, bättre än jag trodde.

Min nya dator!



Canon Digital IXUS 70

Nya datorn här då, en-till-en projekt i skolan om ni undrar, med egen dator. Ska bli riktigt kul!

Datorn är... helt ok eller nåt. Glansig, kommer bli mycket fingeravtryck på den känner jag. Nä, men jag... vet inte vad jag ska skriva, det är därför det blir så mycket prickar i detta inlägg.

En katt i skohyllan



Canon EOS 400D, Canon 50mm f/1.8, blixtdiffusor

Har bytt datorn nu och sitter och formulerar ett mail om prao-plats.
Ser att bilderna har blivit lite gröna, men jag orkar inte bry mig. Men jag tycker ändå att bilderna är rätt bra, och om en månad när han ska flytta från Österfärnebo och man antagligen aldrig ser honom mer så är det kul med minnen. Har väl en 15 stycken kvar att redigera, men vill ju sitta vid nya datorn nu och fanns inget photoshop där så.

Oteknisk?

Har suttit och gjort lite kul saker på nya datorn nu, haha sitter och försöker få webbkameran att funka nu xD
Men jag lyckas inte... Äh, bryr mig inte, är inte så bråttom, ska ändå byta till stationära nu så, och lägga upp lite bilder.

WOOOOHO!!!!!!!!!!!

Omg, sitter på nya datorerna nu!! :D
Uppdaterar när jag kommer hem igen sen ;)

Orkar (hinner) inte skriva nåt bra

Tänkte åter igen ladda upp bilder, men nu står såklart lillasyrran här bredvid och skriker på mig, så jag måste gå. Blir kke inga bilder ikväll. Ska kolla på tv sen och duscha, så ska nog säga hej då till daotnr för ikväll. Men jag hat redigerat iaf 15 bilder nu på Isak så det kommer ;)

Öhh.... Bara snabb, ful rubrik här då

Jag tänkte uppdatera med lite bilder nu, men jag ångrade mig. Sitter och redigerar bilder på Isak nu, men kom på att han snart ska åka hem så jag måste leta upp honom. Hörs sen :)

Detta är Isak




Jippie, photoshop laggar ihop, kke beror på att hårddisken är full. Så det ska dagen bestå av, rensa datorn. Hehe, jag tar upp men än alla andra fyra användare tillsammans, så jag måste nog radera lite skit xD

Tävling om linne



Kan Dee har en tävling om ett Galaxy-linne, som har fått ett litet streck på sig. Storlek M. Var med här.

Isak's syster






Ok, jag vet inte om detta är en tjej eller inte, vet att det var en tjej i kullen men minns inte vilken. Men jag tror att det är denna :)

Den här är iaf väldigt söt, fast Isak är sötare.

Bakom tvättmaskinen finns det nog mycket trevligt

Haha, katten hade gömt sig bakom tvättmaskinen ;o
Men nu har den iaf förflyttat sig till skohyllan. Vi har också kommit på att den heter Isak. Har inte lyckats få någon bild på den än eftersom han har varit så rädd men det kommer :)

Ligger och ska sova snart, men det blir såklart lite bloggar och Kaspar innan man kan somna.

Katten är borta! ;o

Wooooow, är vi inte fantastiska kattvakter? Vi har alltså "tappat bort" katten.. Smart, jag vet! Haha, den gömde sig under en bänk typ, och sen åkte pappa och småsyskonen bort och åkte skridskor och när jag och mamma kom hem (efter en promenad) är den borta. Haha xD

Godisförbud?



Canon Digital IXUS 70


Har haft godisförbud förut, men slutade vid nyår. Det känns inge bra. Kommer bli fet xD
Men godis är riktigt bra när man mår dålig, ska försöka få till nåt smart så att jag får äta godis när jag är deppad men inte annars...

Någon annan som har godisförbud/har haft?

Vi ska (inte) skaffa katt! xD





Denna lilla orangea kattungen kommer hit ikväll! :)

Nä, jag vet inte vilken av dom orangea det är faktikst, men jag hoppas att det är den där som posade så fint. Har för mig att den heter typ Siso men minns inte xD
Ska iaf vara här några dagar medans ägarna ska vara hundvakt. Den är värsta vild men jättesöt, ser ut som typ en.. Nånting, ni får se bilder på den sen, för det här var i november, den är lite större nu.

Byxelkrok




Eeeyh, visst stavas det så? o.O

Åt pizza ikväll ♥



Mmmm, någon som tror att det var gott? Åt en såkallad "amerikansk" pizza idag, med ananas, skinka, champinoner (pappas val) och mozarella ost, och den var jättegod. Och så har jag just kommit på vem min stora kärlek är. Ingen jag tänker skriva här dock. Men kärlek till honom iallfall.

Ska förflytta mig till sängen snart och kolla på Andra Avenyn, Paradise Hotel och Kaspar i Nudådalen.

Tävling om mineralsmink

Är med och tävlar om ett startkit från ELF Cosmetics hos Gilraen. Kitet innehåller mineralsmink, nämligen detta:-

- Mineral Foundation-SPF 15  (3.4grams)
- Mineral Concealer-SPF 15  (3.4grams)
- Mineral Blush  (3.4grams)
- Total Face Brush
- Blush Brush
- Canvas Case

Jag skulle vilja ha ett i färgen Light.

23/48 h, dödlig sjukdom?



Så mycket har jag sovit dom senaste dagarna, eller två dygnen. Och ändå är jag lika trött. Jag läste en bok en gång om en flicka som först blev trött och sen dog. Haha, så man är ju lite rädd...

Tänk om drömmar kunde bli sanning itsället för drömmar

Har hunnit titta på två avsnitt av Andra Avenyn, hara bara tre avsnitt kvar i helgen då.
Har annars käkat glass, halv-sovit lite och läst min bok. Och tänkt på min dröm som jag drömde inatt. Den var så fin, och så omöjlig... Fan asså... Tänk om drömmar bara kunde bli sanna?

Har även försökt redigera bilder men just idag har photoshop bestämt sig för att inte sammarbeta med mig också.

Finns det något som heter sömnsjukan?

Är hemma idag. Hade feber igår och sov som sagt hela eftermiddagen. Blev in bättre av att jag inte lyckades slita mig ifrån min bok igår kväll, släckte inte förns tolv eller nåt, vilket var sent eftersom jag verkar ha fått någon sorts sömnsjuka. Jag är jättetrött, hur mycket jag än sovit nu på två dygn. Tror att jag måste räkna det. Fast inte nu.


Bildkälla



Tur att inte datorn är sjuk iaf  ;o
xD

Älskar er :)

Hehe, jag upptäckte just att jag visst anmält mig i ganska många veckans blogg-tävlingar på senaste tiden, hehe fast jag har inte vinnit någon än, men ni kan väl gå in här och här och rösta på mig sötnosar? :)

Andra Avenyn börjar igen, och ser bättre ut än förr



Trailern ser riktigt spännande ut, tyvärr har jag fyra gamla avsnitt kvar att titta på från förra säsongen men jag ska göra helgen till en tvhelg tror jag, titta ikapp på alla olika tv-program så att man kan börja följa dom sen ;)

Och ni som vill se Andra Avenyn så har det redan börjat, för 5 minuter sen.

Tävling om vinster för 11000



Tävla om en goodiebag här.

Man kan bland annat vinna:
Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta,
En snygg klocka,
Två stycken valfria t-shirts,
Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke,
En mineralfoundation,
Två hotpants i spets, en röd och en svart,
3 stycken mössor,
En t-shirt i valfri färg och storlek,
Ultra volume schampo och balsam samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish,

Skulle vara jättekul att vinna, som sagt, anmäl er här.

Men jag tycker ändå att vi hade rätt kul idag

Ni märkte att jag var liite lätte flum igår hoppas jag, haha lite överdrivet inlägg det förra var kanske .. xD

Idag var det iaf friluftsdag, och jag + några till skulle åka mils-spåret på skidor. Jag tycker att det gick helt ok, fast vissa gnällde rätt mycket xD
Haha nä, men jag fattar faktiskt varför du gnällde så det är lugnt.

Men när jag kom hem däckade jag iaf i sängen, sov i typ tre timmar och har äntligen orkat pallra mig upp pch duscha. Ska kanske ut och åka skridskor sen, men jag känner mig sjuk, eller iaf slutkörd. Vi får väl se heöt enkelt :)

(Orkar inte redigera några bilder, har massor på lager men orkar inte..)

Jag får liksom ingen ordning ;o (Lars <3) UPDATE: Han vann!!! ;o LAAARS <3

UPDATE: Han vann!!! YESYESYESYYES!!!! Loooove Laaaars <3<3<3<3  Guldmicken, GuldmickeN, Guldmicken, Det BÄSTA priset!!! ;o    OMG I love it :D



Sitter såklart och tittar på P3 Guld, Lars har redan vunnit en, jag tror på.. en eller två till ;)

Haha, jag tycker att det är rätt kul, Timo har bra humor xD
Och så har dom ju så snygga djur på varje kategori, haha. Jag är flum ikväll, bara så att ni vet, om ni undrar liksom ;)

Var och kollade på Göta Kanal 3 förut, var rätt kul eftersom jag var så flum, men den var väl rätt dålig egentligen xD

Och så var det konfirmation också, var tråkigt -.-'


Visst ser jag sjukt intresserad ut av P3 Guld va? ;o
Haha xD

Omg, nu MÅSTE Lars Winnerbäck vinna denna kategori!! ;o

I'm beggin' you ;) :*

Hehe, ny veckans-blogg tävling nu då, det förra vann ajg tyvärr inte så jag hoppas på denna istället :)

Rösta sötnos? <3

Krånglar bloglovin för er?

Pust... Har suttit och fixat om lite i menyn nu, är faktiskt hemskt jobbigt när man har egen-uppdelad meny. Och inte är jag helt nöjd heller, men det får duga.

Sen så har bloglovin börjat krångla, någon mer som har märkt det?

Naturkatastrofen i Haiti



Har skänkt pengar till Rädda barnen, för att dom ska hjälpa till i Haiti. Läste om det i DN idag och det lät så absurt och hemskt, så jag kände mig tvungen. Skänkte bara 10 kronor, som den fattiga människa jag är, men om alla skänker 10 kr så blir det ju mycket, man måste tänka så.
Så jag tycker att ni ska skicka ett sms till 72950 med texten 10KATASTROF och skänka 10 krononr till Rädda barnens arbete i Haiti.

Gratis design? ;)



Har precis gjort färdig en design till Ida, kika in här vettja' ;)

Vet inte om jag kanske har sagt det ett par gånger men det är bara att höra av sig om man vill ha design av mig :)

Kul liv...

Nä, man kanske borde sova nu. Om man har tur så kan man kanske somna. Men jag har några bloggar som jag skulle vilja kolla upp. Och så ska man helst ha fixat sin praoplats tills imorgon. Eller idag menar jag, men i skolan. Haha, var det någon som trodde att jag skulle klara av det? Nä. Men jag ska kolla på 3 bloggar och sen sova :)

Flummar i webkameran

Sitter i min säng, har duschat, fönat och plattat håret och just nu lyssnar jag på spotify och läser bloggar. Kommer ändå inte somna ikväll så xD



Wow, vilken fantastisk bildkvalitet våran webkamera har ;o
Hha, värsta dålig xD

Bästa bilderna från januari (hittills)











Du anonyma som kommenterade för en vecka sen

Är lite trött nu, men det är bra, för då kan jag kanske sova lite normal tid ikväll. Fast jag tror inte det, kommer nog bli seent. Jaha, igår ssatt jag inne på olika hemsidor och kollade på kläder och hårgrejer där fram till klockan tre. Haha.

Har fått en kommentar, för kanske en vecka sen, om att jag ska visa hur man gör en egen bloglovin-ikon. Men den som frågar är anonym. Skulle vilja veta vem det är och om den personen läser bloggen och alltså kommer se inlägget, annars känns det rätt onödigt.

03:00

Hehe, ville bara säga det, att jag har fastnat framför massa olika saker. Och nu är klockan 03.00. Haha. Kanska borde sova nu ;)

God(TRÅKIG)natt

Har just upptäckt hur tråkig bloggvärlden är på natten. Följer ca 100 bloggar på bloglovin så jag tycker att någon av dom borde kunna uppdatera. Men nej, istället får man sitta här och göra det själv. Men jag har tröttnat på det här nu, ska kolla på Kaspar i Nudådalen istället. G'natt <3

MMS:ad bild

229317eed9b994726e87a7c6f6f971bc.png

Jag åt nästan ingen middag för jag mådde dåligt. Nu sitter jag istället och äter vindruvor och godis. Jag funderar fortfarnade på hur hälsosamt det är egentligen...

Kom även på ett nytt sätt att blogga på, eller inte direkt nytt men skitsamma.


Till ina

Ina som skrev en kommentar, jag fattar inte hur jag ska lyckas kommentera din blogg. Man måste ha någon sorts profil och jag har ingen av dom som de vill att man ska ha. Om du vill ha ett svar kan du väl skriva hur man gör för att kommentera? Haha xD

Blogg.se har haft problem ikväll tror jag

Wow, blogg.se har äntligen börjat fungera. Hela kvällen, sen jag försökte skriva grammis-inlägget har det haft nåt problem. Har gått att publicera de två inläggen efter många försök, men har inte blogg.se fel lite för ofta? Jag vet inte hur det är på andra ställen, men blogg.se borde skärpa sig lite eller nåt.

Har iaf fått tid till Idas design, och jag har gjort headern men hon ska få kolla på den innan jag visar nåt, men den är lite lik Evas. Ska förflytta mig till sängen nu, men jag kanske skriver något mer meningslöst inlägg där, vem vet?

Haha, när man försöker publicera detta inlägg visar det sig att det fortfarande är problem xD
Undrar om man lyckas få upp det? ..

En cykel på skolgården



Är med i en fototävling om en reflexskärm hos bloggfji.

Grammisgalan 2010

Sitter just nu och tittar på Grammisgalan. Lars vann två grammisar, jippie! :D



När jag läste det blev jag så sugen på att lyssna på Winnerbäck så jag slog på spotify och min konsertspellista sen december. Jag höjde volymen och drömde mig tillbaka. Så jävla fint (Man får inte svära..). Mhm, ska sitta nu i dom två timmar som är kvar av galan, och sen ska jag nog förflytta mig upp till sängen med Guds tre flickor och Kaspar i Nudådalen.

Sssch, nu kommer Lars vinna.

Kaspar (L)

Lite snabbt om mitt liv då. Igår kväll efter att jag skrivit det där med bokeh tog jag bärbara datorn till min säng och läste bloggar och lite sånt ett tag, men sen slog dom av internet här nere och jag orkade inte gå ner så då slog jag på Kaspar i Nudådalen istället, den gamla julkalendern ni vet. Jag älskar den. Kaspar är så gullig, haha och trög. Men så söt, 8 år typ ;)

Och inatt drömde jag en jättefin dröm, om två skådespelare eller nåt. Haha den var värsta fin, men sen vid 12 var jag tvungen att gå upp för det blev skidåkning klockan ett. Kom hem för två timmar sen och har legat och läst medans mamma har haft datorn. Men nu är jag här, och ska vara här resten av kvällen tror jag ;)

Vad är egentligen bokeh?



Tänkte bara visa lite snabbt. Bokeh är ett ord som används ganska ofta i fotosammanhang, och är den runda oskärpa som blir när man har stor bländare. Som man ser på bilderna ovan, då bilden till vänster hade jag bländare 2.8 och på andra 22. Ni ser skillnaden i bakgrunden. Om man undrar vad bländare är så gå in här.

Tävling igen



Tävlar hos Caroline om ett CPL-filter sponsrat av tvspelsweb.se.

Tävling



Tävlar hos Nicolina om ett pris sponsrat av tvspelsweb. Anmäl dig här.

Jag är ny i jobbet och har lite problem med att få rätt färg




Fick ett "tips" av Caroline att jag skulle sätta ihop bilderna med trafikljuset till en bild, och jag tänkte faktiskt att jag skulle ta en sån någon gång, men i väntan på det så :)


Vidare i veckans blogg

Har gått vidare i en veckans blogg så ni skulle väl kunna vara snälla att slänga in en röst på mig? :)

Rösta?

Tack  :* <3 ;)

Bra att sluta tidigare (y)

Idag fick vi sluta tidigare, jag gick hem sista timme som var rörelse så jag fick sluta ännnu tidigare. Men det var bra, för jag ska ta med min syster på bussen till stallet idag, och den går om typ 45 minuter, men om vi inte slutat tidigare så hade jag inte varit hemma än så det var tur.

Usch, det kommer att vara kallt att rida idag. Ändå har jag tusan tre tröjor och jacka och tre eller fyra byxor. Men sist förfrös jag mitt lillfinger, det var hemskt, så jag har letat upp några andra vantar idag.

Angående veckans Paradise Hotel

Mohaha, har just suttit och tittat på veckans Paradise Hotel avsnitt i två timmar, jag är sjukt trött nu. På datorn typ , och trött som att jag vill sova också. Det var ganska tråkigt att titta på Paradise, för jag visste tyvärr vad som skulle hända, vilka som skulle åka ut och så. Och det händer mig rätt ofta, att folk liksom pratar om programmet, och jag tycker att det är värdelöst!

Det är inget personangrepp nu ni som har snackat om det, haha jag måste ju säga att jag själv tror att jag gör det ibland, och jag har väl inte direkt varit jättetydlig med att jag inte har hunnit titta än. Men det är väl sånt som händer, och nu tänkte jag skriva nåt om vad jag tycker, men jag kom på att det kke är någon som inte sett än, så jag ska inte skriva nåt om det xD



En design och om hur jag har "ritat" bilden



Har hållit på med en design till Eva ett tag, blev klar igår och jag tror att hon var nöjd :)

Men iaf, det verkade iaf som att Ida blev förvånad när jag sa att jag ritat den, men asså, jag har "ritat" den, typ ritat i Photoshop, dragit alla streck själv och så, inget filter eller så. Men efter en bild då såklart, det är inte så svårt, mer tidskrävande om det ska bli snyggt.

Men jag är riktigt nöjd med den iaf, ni kke förstår nu att den som jag visade för någon dag sen bara var slarv? Denna har jag suttit med typ en timme, asså bara den ritade bilden. Headern tog mycket längre tid, och att sätta in den. Men jag är ju nöjd så, och jag hoppas att Eva också är det :)

Ok, men om ni vill ha en design, eller bara hjälp med någon liten grej så är det bara att säga till, ska fixa nåt litet hjälpinlägg någon dag om en sak som jag har fått en fråga på också.

Kör nu då, det är grönt...





Rubriken är min vanliga replik när pappa kör och står vid ett trafikljus, han är seg av sig.. HAHA xD

Egentligen skulle jag vilja att bilderna skulle vara exakt likadana, bara färgen som ändrade, men det tänkte jag inte på när jag tog bilderna, och dom är tagna i bilden på väg till Öland på jullovet.

Den skönaste stunden idag var halvtimmen jag sov alldeles nyss...



This is the way I spent my christmas-morning last year






Out walking. Såklart. På Öland var vi, kan ju låta gaaanska trist att promenera på julafton men det var helt ok.

Haha, jag är inte säker på stavningen så om någon som är duktig på engelska kan skriva om ja har stavat fel skulle det vara snällt (a) ;)

Min första ritade bild



Slarvigt ritad bild av mig, men jag ville bara ha en bild you know ;)
Och så har den bliden blivit utvald till veckans bild i et skapligt stor blogg, I'm so happy! :D

Har varit i skolan idag, och det var väl... ok. Inget att hänga i julgranen direkt men ändå. Nu mäste jag fortsätta med design till Eva, men jag har lovat mig själv att uppdatera mer så vi lär höras igen.

A Blood-Red Wallet



Barnens fynd i fiskdammen



Ja men vadå, det heter ju fiskdamm, varför är det då konstigt om dom får fisk?

Haha, jag och Oskar tyckte att det där var skitkul xD

Fixat lite nytt här

FÖRE:                                                                 EFTER:


Var så trött på den "gamla", fula bilder var det...
Är inte direkt JÄTTENÖJD men den här heller, haha. Men jag har inga bra vinterbilder tycker jag. Måste ut och fota, men det är så kallt.

Jaja, ni vet väl att ni kan få en gratis design av mig va? Bara skicka en kommentar :)

Rapport från dagens barnkalas

Min syster har ett fantastiskt barnkalas idag. Eller inte. Jag har huvudvärk men jag ska få 150 kr för två timmar med 17 skrikande ungar. Så jag håller ut, eller nja inte riktigt men jaja.
Nu har jag iaf fått frikort till datorn ett litet tag medans dom leker den där leken med kort när man ska flytta runt i en ring och sitta i knät på varandra. Ganska gulligt när dom är 7 år xD


Bildkälla

Med och utan diffusor för popup-blixten



Jag pratar om diffusorn för popup-blixtar, som finns på fotofyndet.se . Dom är billiga och jag har inte använt min så mycket med eftersom den är så billig så tycker jag ändå att den är värd att köpa, även om jag inte ser någon stor skillnad än.

Diffusorn jag pratar om:

Prohibited Area

Idag skulle jag, mamma och några andra pers. ut och åka skidor på sjön. Vi åkte ner 300 meter och så visade det sig att det var jätteblött på isen så vi åkte hem och fikade ist (H) xD
Men det var rätt skönt ändå, det var dagens utevistelse för mig, 700 meter skidåkning.



I'm hungry...

...I'm gonna eat yooou! ;o

Första dagen i skolan idag. Var jättetrött. Somnade tolv igår och var inte alls trött när jag vaknade (av väckarklockan) kl 6. Sen har jag bara gått runt och gäspat hela dagen.

Och bara så att ni vet:



Haha, hittade värsta coola pensel-setet på deviantart. Fast jag har mixat ihop dom till denna fin bild helt själv. Mohahaha (6)xD

Me and my fur cap



Ska ta bussen till Sandviken snart, satte klockan på 8 imorse och tänkte att "sista lovdagen kommer bli lååång". Men icke, nu ska jag snart åka, och då är det ända jag gjort legat i sängen och suttit här. Nästan iaf.

It's me, the writer to this blog


Klippte mig idag

FÖRE:                                                                  EFTER:


Före-bilden är från 6/12, det är därför håret är kortare där än på den nya bilden.


Sist klippte jag mig själv, snyggt det blev xD
Nä, skapligt ojämt blev det men det gör inget. Har ju fixat det nu så. Tog det slitna och toppade lite. Ska slinga någon anna dag hemma, någon som är duktig som har lust att göra det på mig? Vågar inte själv...

Det jag tar mina bilder med

Canon EOS 400D
Egentligen var det min mamma och pappa som köpte den för några år sen, men dom fotar ingenting så jag har tagit över den som min tills jag köpt en egen kamera (förhoppningsvis snart!)

Tamron 28-75mm f/2,8
Det objektiv jag använder mest. Fick det i konfirmationspresent i maj 2010. Älskar det, förutom att min kamera blir lite framtung och att autofokusen kan vara seg ibland.

Canon 50mm f/1,8 II
Fick i julklapp 2009. Mycket prisvärt!

Canon 18-55mm f/3,5-5,6
Kitobjektivet. Jag gillar inte bländaren, men det är ett bra första objektiv tycker jag.

Övrigt:
UV-filter till alla objektiv
Några andra filter till 50mm
Diffusor till pop-upblixten
Reflexskärm silver & vit 110cm
Fjärrutlösare
Minneskort
Stativ

Nästa köp: Canon EOS 7D

Show Me There's a Way To Beat The Monster



Canon Digital IXUS 70



Hold me, tell me everythings ok.
Show me there's a way to beat the monster,
save me, make it go away.

Monster - Itchy Daze




Exprimenterat lite

Måste bara säga det. Har testa en lite ny redigering i Photoshop på några bilder jag tog idag när jag gick hem från frisören i -20 grader. Men bara så att ni vet, jag har inte blivit helt galen, missat inställningarna eller nåt, det ska vara så där. Som i nästa inlägg.

My life

Tänkte ladda upp en bild igårkväll men då krånglade photoshop. Mycket. Så när jag nästan var klar så såg jag att klockan var 21.59 och en minut till Paradise. Så det blev ingen bild. Och jag orkar inte öppna photoshop nu heller, för det är jättesegt och drygt. Varför? Ingen aning faktiskt.

Ska till frisören idag. Egentligen slinga utväxten, men jag har ångrat mig, vill inte det längre... Men men, vi får se hur det blir. Gick upp nio, och det var hemskt jobbigt. Men då kommer jag kunna somna skapligt tidigt idag och sen gå upp ännu tidigare imorgon och somna ännu tidigare torsdag kväll.

Letade efter någon bild att sätta här men hittade ingen. Så jag har just bestämt vad jag ska göra när jag kommer hem.

Detta kom med posten idag



Gratis tidning och UV-filter till nya objektivet.

Har varit ute och fotat lite idag också, fick Photoshop CS3 igår (!) med inbyggt Camera Raw, så jag fotade i RAW idag! Har  jag väntat länge på att kunna göra. Kan förklara sen vad det är om någon undrar. Men jag ska redigera bilder nu, och säkert nörda massa mer här.

No comments

Mhm, var ju några dagar sen man skrev här. Men det är av den enkla anledningen att jag inte får några kommentarer. Så då vet ni ju. Kommentera så kommer det fler inlägg.

RSS 2.0